Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu Start Aldı

Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu Rizeden start aldı.

Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu Start Aldı
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 14:50
Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu Rizeden start aldı.
Bisiklet Birliğinin Avrupa takviminde yer alan ve toplamda 3 etaptan oluşan turun ilk günü Rizede başladı. Yarışmanın startı Rize Valiliği önünden Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Reşat Kasap ve Bisiklet Federasyonu Genel Koordinatörü Kemal Ağvaz verdi.
12 ülkeden, 17 takım ve 100 sporcunun katıldığı etkinlikte bisikletçiler, Karadeniz Sahil Yolunundan, Ayder Yaylasına ulaştı. 84 kilometrelik parkurda ilk gün Litvanyalı Ramnas Navardauskas birinci, İsviçreli Mauro Schmid ikinci, Türk Mustafa Sayar ise üçüncü oldu. Etkinlikte toplam 505 kilometre pedal çevrilecek. Sporcular, yarın Rizeden Giresuna 211 kilometre, üçüncü gün ise Giresundan Samsuna 210 kilometre yol gidecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık