Uefa Kulüp Lisans Ve Finansal Fair Play Workshop 2018, Antalyada Yapıldı

UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Workshopı 3-5 Ekim tarihleri arasında Antalyada yapıldı.

Uefa Kulüp Lisans Ve Finansal Fair Play Workshop 2018, Antalyada Yapıldı
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 12:19
UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Workshopı 3-5 Ekim tarihleri arasında Antalyada yapıldı.
Türkiye Futbol Federasyonunun ev sahipliğinde UEFA tarafından düzenlenen programda, UEFAya üye 55 ülkenin temsilcileri ve FIFAya bağlı diğer konfederasyonlardan katılımcılar yer aldı.
Futbol ailesini bir araya getiren organizasyonun açılış töreninde, TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, UEFA Başkanvekili ve UEFA Kulüp Lisans Komitesi Başkanı Michele Uva, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaşın yanı sıra UEFA Finansal Sürdürülebilirlik ve Araştırma Departmanı Direktörü Andrea Traverso, UEFA Kulüp Lisans Direktörü Ales Zavri ve kurul üyeleri de hazır bulundu.
Kulüp Lisans ve Mali Fair Play alanında önümüzdeki dönemlerde yapılması düşünülen çalışmalara dair görüş alışverişinde bulunulan Workshopta; Kulüp Lisans Sistemine genel bakış ve sistemin geleceği, Kulüpleri İzleme ve Uyumluluk çalışmaları, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play yönetmelikleri ile futboldaki alt yapı çalışmaları başta olmak üzere çeşitli konularda oturumlar düzenlendi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık