Türkiye Su Jeti Şampiyonası Tuncelide Yapılacak

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasının Final Yarışları, Tuncelide 27-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye Su Jeti Şampiyonası Tuncelide Yapılacak
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 14:09
Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasının Final Yarışları, Tuncelide 27-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.
İzmir ve İstanbulda organize edilen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasında sezonun son ayak yarışları Tuncelide yapılacak. Tunceli Valiliğinin destekleriyle yapılacak yarışlar, 27 Ekim Cumartesi ve 28 Ekim Pazar günleri gerçekleştirilecek. İlk kez Munzur nehrinde yapılacak şampiyonada sporcular 7 kategoride mücadele edip, Flyboard ile çeşitli akrobasi hareketleri gerçekleştirecek. Yarışlar; Pro OPEN, Pro Stock (0-179 bg), Pro Stock (180 bg ve üstü), Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Tunceli Kupasında yapılacak.
Sezonun en önemli yarışına ev sahipliği yapacak Tuncelide 2018 yılının şampiyonları da belirlenmiş olacak.
Tuncelinin doğa, su ve hava sporlarında markalaşması yönünde yürütülen çalışmalar sonrasında, yeni bir şampiyonaya daha ev sahipliği yapacaklarına dikkat çeken Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, “Yaklaşık 16 aydır Tuncelide hem Valilik hem de Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bu süre içerisinde ilimizin doğa, su ve hava sporlarında markalaşması amacıyla çalışmalar yürüttük. Çalışmalarımız sonrasında, ilimizde ilk defa 23-27 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Rafting Şampiyonası ve 6-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonasından sonra şimdi de Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Tuncelide ilkler yaşanmaya devam ediyor. Şampiyonlarla anılır duruma gelen ilimiz, yine nefes kesen yarışlara sahne olacak. Şu ana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kıymetli bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız ifadelerini kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık