Türkiye Dağ Koşusu Milli Takımından Vali Azizoğluna Ziyaret

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Türkiye Dağ Koşusu Milli Takımı yönetici, sporcu ve antrenörlerini makamında kabul etti.

Türkiye Dağ Koşusu Milli  Takımından Vali Azizoğluna Ziyaret
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 19:37
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Türkiye Dağ Koşusu Milli Takımı yönetici, sporcu ve antrenörlerini makamında kabul etti.
4 - 13 Eylül tarihleri arasında Palandökende kamp yapan 16 sporcu, Türkiye Atletizm Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Fatih Tüzemen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Şinasi Polat, antrenörler Osman Çelik, Zekeriya Üçüncü ve Nurettin Bilir ile birlikte Vali Azizoğlunu ziyaret etti.
4 büyük bayanlar, 4 büyük erkekler, 4 genç bayanlar ve 4 genç erkeklerden oluşan 16 sporcu, İspanyanın Andorra kentinde 44 ülkenin katılacağı Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasına katılacak. Palandökende 10 günlük kampın çok verimli geçtiğini ifade eden sporcular, Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi.
Eğitim ve spordan hiçbir zaman kopmamalarını öneren Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, “Sizler bizim umudumuz geleceğimizsiniz. Bu yüzden eğitiminizi aksatmadan sportif faaliyetlerinizi de en güzel şekilde yapın ve ülkemizi uluslararası arenada hakkıyla temsil edin” dedi.
Ziyaretin ardından Türkiye Dağ Koşusu Milli Takımı Dünya Şampiyonu Ferhat Bozkurt, Vali Seyfettin Azizoğluna Milli Takım forması hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık