Türkiye Bisiklet Milli Takımı Da Antrenman İçin Erciyesi Tercih Etti

Türkiye Bisiklet Milli Takımı 54. Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Bisiklet Kampında hazırlandı.

Türkiye Bisiklet Milli Takımı Da Antrenman İçin Erciyesi Tercih Etti
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 10:14
Türkiye Bisiklet Milli Takımı 54. Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Bisiklet Kampında hazırlandı.
2 Antrenör, 2 mekanisyen, 2 masör ve 1 fizyoterapist toplamda 7 teknik ekip 10 sporcu ile Erciyeste yoğun bir tempoda hazırlanan milliler günde 150 km pedal çevirerek form tuttu. Bisiklet Milli Takımı tura 7 sporcu ile katılacak. 140 bisiklet sporcusunun yarışacağı turda milli takım da podyum için mücadele edecek.
Milli takımda yarışacak sporcular şöyle;
AHMET ÖRKEN
NAZIM BAKIRCI
MUHAMMED ATALAY
ONUR BALKAN
AHMET AKDİLEK
FERİTCAN ŞAMLI
MUSTAFA SAYAR
İKİNCİ KEZ ‘WORLD TOUR KATEGORİSİNDE KOŞULACAK TUR, BU YIL KONYADAN BAŞLAYACAK
Türkiye Bisiklet Federasyonunun (TBF) 1963 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve Türkiyenin dünya çapındaki en prestijli spor organizasyonları arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bu yıl 54üncü kez start start alacak.
2017 yılında dünyanın en önemli yarış kategorisi olan ‘UCI World Tour kapsamına alınan yarış, 09-14 Ekim 2018 tarihleri arasında arasında 6 etaplı olarak gerçekleşecek. TUR 2018, bu yıl iki büyü değişiklik barındırıyor. Dört kıtadan dünyanın en önemli 20 bisiklet takımına mensup yıldız bisikletçileri ve Türk Milli Takımını buluşturacak organizasyon, bu kez huzurun ve hoşgörünün olduğu kadar ülkemizde ‘bisikletin de başkenti olan Konyadan start alacak.
Selçuklu medeniyetinin üzerinde yükseldiği bu eşsiz coğrafyadan başlayacak TUR, daha sonra turkuvaz renkli Akdeniz ve Ege sahillerine inecek. 2nci etap Alanya-Antalya, 3üncü etap Fethiye - Marmaris arasında yaşanacak. Marmaris-Selçuk arasındaki 4üncü etap, Meryem Ana Evinin yer aldığı Bülbül Dağı tırmanışıyla son bulacak. Selçuktan başlayacak 5inc Etap ise Manisada tamamlanacak.
Ardından bu yılki turun diğer büyük sürprizi gelecek. Son etap, Osmanlının ilk başkenti Bursadan start alacak ve üç imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbuldaki büyük finişle, yaklaşık 950 kmlik dev yarış noktalanacak.
ÖZEL KUPA VERİLECEK
TUR, bu sene yine dünyaca ünlü sporcular ve takımların üst düzey mücadelesine ev sahipliği yapacak. UCI World Tour kapsamındaki yarışta birçok pro-takım ve ünlü bisikletçi boy gösterecek. Yenilenen rotasında farklı deneyimlerle 6 gün sürecek zorlu mücadeleyi zirvede tamamlayacak takım ve klasman lideri bisikletçiler, üzeri Selçuklu yıldızı motifleriyle bezeli özel kupanın da sahibi olacak.
Ülke tanıtımı açısından büyük bir öneme sahip organizasyon, naklen ve banttan yayınlarla 160tan fazla ülkede izlenebilecek. Her geçen yıl daha fazla izleyici kitlesini hedefleyen ‘Tour of Turkey, 2017de toplam 284 saatlik yayınla beş kıtada 484 milyondan fazla haneye ulaşmıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık