Türk Dövüşçüler Almanyada Tarih Yazacak

3 Kasım tarihinde, Almanyanın Singen kentinde TBC Singen kulübünün başkanı Rahf Hasenohr tarafından düzenlenecek olan TBC Singen Fight-Nightta Türk sporcular da eldiven giyecek.

Türk Dövüşçüler Almanyada Tarih Yazacak
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 11:03
3 Kasım tarihinde, Almanyanın Singen kentinde TBC Singen kulübünün başkanı Rahf Hasenohr tarafından düzenlenecek olan TBC Singen Fight-Nightta Türk sporcular da eldiven giyecek.
Almanyanın en büyük ve ünlü Tha-Boks galasında Veysel Barası ve İsmet Minas da Avrupa ve dünya şampiyonlukları için yumruk sallayacak. Uzun yıllardan beri çok sayıda Türk sporcu yetiştirerek, dünya şampiyonu yapan dünyanın en iyi antrenörlerinden Ralf Hasenohr, organizasyon hakkında açıklamalarda bulundu. Hasenohr, beş yıldan beri yaptıkları her galada Türk sporculara yer vermekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Türkler sıcakkanlı ve heyecanlı insanlar. Galamıza gelen izleyiciler yaptıkları tezahüratlarla maçlarımıza renk katıyorlar. Ayrıca galamızda Thai-Boksun ana vatanı Taylanddan da ünlü sporcular getirerek unutulmaz karşılaşmalara imza atıyoruz şeklinde konuştu.

Antrenör Vahit Arslan iddialı
Ağır sıklet dövüşçümüz Veysel Barasının antrenörü ve Bremen Key Gymin sahibi Vahit Arslan, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, Veysel, Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Avrupa ve Almanya şampiyonlukları ve birçok uluslararası turnuvada büyük başarılara imza atmış bir isim. Rakibimiz İsviçreli Patrik Schmidt, dünya şampiyonlukları yaşamış başarılı bir dövüşçü. Biz iyi çalıştık ve iyi olan ISKA Avrupa şampiyonluk kemerini kazanacak diye konuştu.

Türk sporunda bir ilk
Dokuz dakika hiç ara verilmeden yapılan maç olarak bilinen, ‘MuayTitans maçını dünyada ilk kez bir Türk olarak İsmet Minaz gerçekleştirecek. Sporcunun antrenörü Eugen Main, hiç mola vermeksizin 9 dakika yapılan bu maçın bir süredir dünyada yapıldığını ve böyle bir karşılaşmaya ilk Türk olarak da İsmet Minazın çıkacağını vurgulayarak, Muay Thai promotörü Bernard Caplin tarafından uygulanan bu konseptte sporcuların çok iyi kondisyona sahip olmaları gerekmektedir ve biz sporcumuzu özel olarak Taylandda hazırladık şeklinde konuştu.

Vedat Alyaz: Türk dövüşçüler akın akın geliyor
Dövüş sporlarında muhteşem bir Türk akınının geldiğini vurgulayan dövüş sporları yazarı Vedat Alyaz, “Yirmi seneden beridir dünyanın çeşitli yerlerinde dövüş sporlarına katılarak yazıyorum. Şu anda altın bir nesil geliyor Avrupadaki Türk gençleri arasında. Nereye gitsem mutlaka gençlerimiz yer alıyor ve büyük başarılara imza atıyorlar. 3 Kasım tarihinde Almanyanın Baden-Württemberg eyaletinde yer alan Singen kentindeki dev gala için detaylı bilgiyi internet üzerinden edinebilirsiniz” açıklamasını yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık