Türk Boks Kulübünden Almanyada Dev Gala

İki yıl üst üste Almanyanın en iyi boks kulübü seçilen EC BOXING, Almanyada 47. boks galasını düzenlemeye hazırlanıyor.

Türk Boks Kulübünden Almanyada Dev Gala
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 16:13
İki yıl üst üste Almanyanın en iyi boks kulübü seçilen EC BOXING, Almanyada 47. boks galasını düzenlemeye hazırlanıyor.
Türk boks kulübü EC BOXİNG, Almanyadaki 47. boks galasına hazırlanıyor. 15 Eylül Cumartesi akşamı yapılacak maçlar birçok ülkede canlı olarak yayınlanacak. Hamburg yakınlarındaki Lübeck kentinde yer alan Hansahallede 47. galasını düzenleyecek olan Türk boks kulübü, dünyanın en iyi boksörlerini de bünyesinde toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Almanların olimpiyat boksörü Erik Pfeifer, Dimitar Tilev ve Jack Pascaliyi renklerine bağlayan başarılı promotör Erol Ceylan, konu hakkında yaptığı açıklamada, Galamızda iki Avrupa şampiyonluk maçı ve bir de dünya şampiyonluk maçı olmak üzere birbirinden çekişmeli karşılaşmalar yer alacak. Hedefimiz star boksörleri ringe çıkararak izleyicilere kaliteli maçlar izletmektir. Kulübümüz bünyesinde topladığımız boksörlerin her biri birbirinden başarılı ve dünya çapında isim yapmış sporculardır dedi.

Bülent Başer: Çok iyi hazırlandık
Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü ve EC BOXINGin başantrenörü olarak görev yapan Bülent Başer, karşılaşmalara çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, Hüseyin Cinkarada bu galada ringe çakacaktı ancak hafif bir sakatlık dolayısıyla birkaç hafta erteledik onun maçını. Ali Eren Demirezen, bu galada Avrupa şampiyonluğu kemerini savunmak için mücadele edecek. Ayrıca çok sayıda yabancı sporcunun da antrenörü olarak maçlara hazırlıyorum şeklinde konuştu.
EC BOXING Basın Danışmanı Vedat Alyaz ise Türk seyircileri bu tarihi karşılaşmalara davet ederek, Muhteşem maçlar bizleri bekliyor. Nefeslerin tutulacağı bu gecede dünya tarihine geçecek karşılaşmalar yer alıyor. Birbirinden çekişmeli bu mücadeleler nefesleri kesecek açıklamasında bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık