Tuncelili Raftingciler İtalyada Türkiyeyi Temsil Edecek

Tuncelili 4 genç, İtalyadaki Dünya Rafting Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek.

Tuncelili Raftingciler İtalyada Türkiyeyi Temsil Edecek
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 17:53
Tuncelili 4 genç, İtalyadaki Dünya Rafting Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek.
İtalyada 20-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Rafting Şampiyonasına katılacak Tuncelili 4 genç, Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Soneli makamında ziyaret etti.
Antrenör Gülseren Toka ve sporcuları makamında kabul eden Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel: “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle mayıs ayında Tuncelide ilk defa Türkiye Rafting Şampiyonası yapılmıştı. Rafting As Başkanımız Fikret Yardımcıyı misafir etmiştik. Gülseren Toka hocamız ve takımı başarılar elde etmişti. Bunun devamında bu gün güzel bir haber aldık. Tuncelili 4 tane gencimiz Deniz Dinler, Gözde Aksoy, Tijda Yeşil ve Şara Akbayın milli takıma seçildiler. 25 Temmuzda İtalyada Dünya Rafting Şampiyonasında ülkemizi temsil edeceklerdedi.
Gençleri ve onları yetiştirenleri tebrikte eden Vali Sonel, Ayrıca bize büyük destek veren Rafting Federasyonu As Başkanımıza ve Bakanlığımıza da şükranlarımı sunuyorum. Artık Tunceli Doğa Sporlarıyla, Munzur Nehrinin güzellikleriyle ön plana çıksın diyoruz. Sizleri tebrik ediyorum ve İtalyada yapılacak olan şampiyonada başarılar diliyorum. İnşallah şampiyonluklarla dönersiniz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık