Trakya Ragbi: 70 - Koç Üniversitesi Sk: 6

13lü Ragbi Ligi Batı Bölgesi A grubu ikinci maçında Trakya Ragbi, Koç Üniversitesi SKyı 70-6 mağlup etti.

Trakya Ragbi: 70 - Koç Üniversitesi Sk: 6
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 9:17
13lü Ragbi Ligi Batı Bölgesi A grubu ikinci maçında Trakya Ragbi, Koç Üniversitesi SKyı 70-6 mağlup etti.
Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi çim sahasında oynanan 13lü Ragbi Ligi Batı Bölgesi A grubu ikinci maçında Trakya Ragbi, Koç Üniversitesi SKyı 70-6 mağlup etti.
Trakya Ragbi Kulüp Başkanı Zafer Eray, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim için çok yeni olan 13lü ragbide çıktığımız ikinci maçtan da galip ayrılmak mutluluk verici. Oyunu oynayarak öğrenmeye devam ediyoruz. Üstüne koymamız gereken noktalar hala var. Bunun içinde zamana ve daha fazla maç pratiğine ihtiyacımız var. Oyuncu arkadaşların uyum sağlamaya başladığını söyleyebilirim” dedi.

“Tribünde seyirci görmekten dolayı keyif aldık”
Eray, tribünde seyirci görmekten dolayı da ayrı bir keyif aldıklarını dile getirerek, “Her maçımızda daha fazla meraklıyı tribüne çekebiliyoruz. İki maçtan sonra grup liderliğimizi garantiledik. Sıradaki maçımızı B grubu birincisiyle Batı Bölgesi birinciliği için oynayacağız. Önümüzde yaklaşık bir aylık süremiz var ve en iyi şekilde hazırlanacağız. Rakibimiz Koç Üniversitesi içinde 13lü ragbi çok yeni ve öğrenme aşamasındalar. Zamanla daha iyi olacaklarına inanıyorum. Kendilerine de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne de saha tahsisleri için aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık