Toroslar Belediye Bocce Takımından Türkiye Rekoru

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, geçtiğimiz haftalarda Ankarada yapılan Bocce Volo Türkiye Şampiyonasından yeni rekorlarla döndü.

Toroslar Belediye Bocce Takımından Türkiye Rekoru
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 13:34
Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, geçtiğimiz haftalarda Ankarada yapılan Bocce Volo Türkiye Şampiyonasından yeni rekorlarla döndü.
Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonunun (TBBDF) 2018 faaliyet programında yer alan şampiyonaya damgalarını vuran Mehmet Can Yakın, Volo disiplinlerinde 3 ayrı oyun olan Basamak, Role ve Miks Rolede Türkiye şampiyonluğunu elde ederken, takım arkadaşı Ayşe Nur Çelik ile birlikte Miks Rolede de Türkiye rekoru kırdı. Öte yandan Yakın, Erkekler Rolede de Türkiye rekoru kırıp, TBBDF tarihine geçmeyi başardı. Sporculardan Serhan Şen ve Enes Uysal ise Çift Büyükler Rolede ve Gençler Geleneksel Çiftlerde Türkiye 3üncüsü, Ayşe Nur Çelik Kadınlar Rolede Türkiye 2nci basamakta Türkiye 3üncüsü olarak şampiyonayı 3 madalya ile kapattı.

Boccede çıtayı yukarıya taşıdık
Alınan başarılı sonuçlarla ilgili açıklamalarda bulunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bocce de çıtayı yükselttiklerini söyleyerek, Şampiyon sporcularımız, yetenekleri ile Mersinde ve Türkiyede bu sporda en iyisi olduklarını yine elde ettikleri bu başarıyla kanıtladılar. Ben İlçemize böylesine önemli bir başarıyı kazandıran tüm sporcularımıza yeniden teşekkür ediyorum. Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde yetiştirdiğimiz sporcularımız sadece ilçemizi değil, milli takımımızda da ülkemizi temsil ediyorlar. Bocce milli takımımıza gönderdiğimiz sporcularımızla milli takım kadrosunun bel kemiğini oluşturduğumuza inanıyoruz dedi.
Tuna, başarılı sonuçlar alan sporcuların 5-6-7 Ağustos tarihlerinde Ankarada yapılacak milli takım seçmelerine katılacaklarını kaydederek, Takım oyuncularımızın bu seçmeleri yeniden kazanıp ilçemizi, İlimizi ve ülkemizi yurt dışında temsil edeceklerine inancımız tamdır ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık