Tokatspora Yeni Teknik Direktör

Tokatsporda teknik direktörlük görevine Ahmet Kazım Ertem getirildi.

Tokatspora Yeni Teknik Direktör
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 17:40
Tokatsporda teknik direktörlük görevine Ahmet Kazım Ertem getirildi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tokatsporun teknik direktörü Murat Yoldaş ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük görevine Ahmet Kazım Ertem getirildi. Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tokatsporumuza hayırlı olsun. Ahmet Kazım Ertem hocamıza başarılar dileriz. İlk günkü aşk ile şimdi hep beraber yeniden Tokatspor aşkıyla sözlerine yer verdi.
Tokatsporda teknik direktörlük görevine getirilen Ahmet Kazım Ertem, 3. Ligde Çarşambaspor, Çorumspor, Lüleburgazspor, Anadolu Üsküdarspor, Bafraspor, Kahramanmaraş Belediyespor ve Samsun Kadıköyspor ile 2. Ligde Nazilli ve Niğde Belediyespor takımlarında görev almıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık