Tff Plaj Futbolu Arsuz Etabı Başladı

Hatayın ilçesi Arsuz Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen TFF Plaj Futbol Turnuvasının Arsuz etabı maçları başladı.

Tff Plaj Futbolu Arsuz Etabı Başladı
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 21:34
Hatayın ilçesi Arsuz Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen TFF Plaj Futbol Turnuvasının Arsuz etabı maçları başladı.
Arsuz Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliği ile düzenlenen Plaj Futbolu Turnuvasının Arsuz etabı Karaağaç Plajı futbol sahasında başladı.
Arsuz Belediye Spor, Biçer Beton, Arsuz Umut Spor ve İskenderun Hakemleri takımlarının katıldığı turnuvadaki maçlar oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbolu Organizasyon sorumlusu ve Milli Takım Yardımcı Antrenörü Onur Zaim, TFF Grassroots sorumlusu Vahit Mert, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dikin izlediği karşılaşmaların başlama vuruşunu, Arsuz Belediyesi Meclis üyesi ve Belediye Başkanı vekili Hasan Eker ile Başkan yardımcısı Sedat Deveci yaptı.
Hatay Bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu, Metin Sugurtin, Yunus Kala ve Bekir Özçelikin yönettiği karşılamalarda, Arsuz Belediye Spor, Biçer Betonu, Arsuz Umut Sporda, İskenderun Hakemlerini aynı sonuçla 8

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık