Talasgücü Belediyesporda Hedef 3 Puan

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Talasgücü Belediyespor ligin 6. haftasında Pazar günü sahasında Hatay ekibi Arsuz Karaağaçsporu konuk edecek.

Talasgücü Belediyesporda Hedef 3 Puan
  • 26 Ekim 2018, Cuma 13:03
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Talasgücü Belediyespor ligin 6. haftasında Pazar günü sahasında Hatay ekibi Arsuz Karaağaçsporu konuk edecek.
Sezona iyi bir başlangıç yapan Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetle iyi gidişe son vermişti. Yeniden seri galibiyetler almayı hedefleyen Talasgücü Belediyespor önünde oynayacağı Arsuz Karaağaçspor maçını kazanarak hem yeni bir galibiyet serisi yakalamak hem de geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti telafi etmenin peşinde. İlk 4 haftada ortaya koyduğu performans ve aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çeken Talasgücü Belediyespor ligdeki ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Mut karşısında 2-1lık sonuçla aldı. Geride kalan 5 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Talasgücü Belediyespor rakip filelere 8 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü. 8 puanla 6.sırada yer alan Talasgücü Belediyespor alt sıralarda yer alan rakibi Arsuz Karaağaçsporu konuk edecek.
Arsuz Karaağaçspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı son antrenmanın ardından tamamlayacak olan Sarı-Lacivertliler daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Hatay ekibini yenerek yeni bir seri yakalamak isteyen Talasgücü Belediyespor sezonu kapatan Altan Güneş dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Pazar günü Kadir Has Stadı Yan Açık Stadında oynanacak olan Talasgücü Belediyespor ile Hatay Arsuz Karaağaçspor maçı saat 14.00de başlayacak. Talasgücü Belediyespor ile Hatay Arsuz Karaağaçspor maçını Gaziantep Bölgesinden Ümit Çakır, Ayşe Kasım ve Yunus Nurses hakem triosu yönetecek. Maçın 4.Hakemi ise Adana Bölgesinden İbrahim Güçlü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık