Spor Tırmanış Türk Milli Takımına Bursadan 4 Sporcu

Bursa tırmanış kulüplerinden seçilen 4 sporcu, spor tırmanışı dalında Dünya ve Avrupa kupalarında Türkiyeyi temsil edecek.

Spor Tırmanış Türk Milli Takımına Bursadan 4 Sporcu
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 10:06
Bursa tırmanış kulüplerinden seçilen 4 sporcu, spor tırmanışı dalında Dünya ve Avrupa kupalarında Türkiyeyi temsil edecek.
Mustafakemalpaşa Dağcılık Kulübünden Ayşe Narmanlı, Yıldırım Belediye Spor Kulübünden Uğur İlerigelen İtalyanın Arco şehrinde 27-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Büyükler Spor Tırmanış Dünya Kupasında, Bursa İHH Kulübünden Muhammet Ali Keskin, Yıldırım Belediye Spor Kulübünden Zeynep Begüm Çatak ise Almanyanın Münih şehrinde 6-7 Temmuzda yapılacak olan Küçükler Spor Tırmanış Avrupa Kupasında Türkiyeyi temsil edecek.
Geçen sene Balkan Şampiyonasında 2. olan 16 yaşındaki Muhammet Ali Keskin ile ilk kez ay-yıldızlı takıma seçilen Türkiye şampiyonu 14 yaşındaki Zeynep Begüm Çatak, “Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Avrupa Kupasında derece almayı umut ediyoruz ”dedi.
Türkiye şampiyonu ve Milli Takım Antrenörü Recep Gür, “Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2018 yılı içinde düzenlemiş olduğu Türkiye şampiyonları sonucu derece alan sporcularımız dünya ve Avrupa kupasına gitmeye hak kazandı. Türkiye Dağcılık Federasyonuna desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Sporcularla birlikte Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan Görükle tırmanış duvarından çalışmalara devam Gür, başarıların devamı için daha çok desteğe ihtiyacı olduklarını sözlerine ekledi.
Tırmanış sporunun Bursada son yıllarda kazandığı ivmeye dikkat çeken Nazif Makas ise, yaz sezonunda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü destekleriyle, Gürsu ilçesindeki spor salonunda spor tırmanış yaz spor okulu açılacağını bildirirken, olimpik bir spor olan dağcılık spor tırmanış branşına verdiği desteklerden ötürü başta Bursa İl Spor Müdürlüğü ve sporculara çalışma ortamı sağlayan Nilüfer Belediyesi olmak üzere sporcusundan, kulübüne emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık