Sözlüden Sancaka Destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Demirsporun yeni başkanı Murat Sancakı ziyaret ederek destek sözü verdi.

Sözlüden Sancaka Destek
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 16:35
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Demirsporun yeni başkanı Murat Sancakı ziyaret ederek destek sözü verdi.
Aytaç Durak Tesislerinde Başkan Murat Sancakı tebrik eden Sözlü, kendisinin Adana Demirspora katacağı çok şey olduğunu ifade ederek, “Adana Demirspor bundan sonra başarıya odaklanmıştır. Murat Sancak ve sportif direktörlükte Türk futbolunda ve dünya çapında tanınmış önemli bir yıldız olan Tanju Çolak Adana Demirsporda sorumluluk üstlenmişlerdir. İnşallah bundan sonraki hazırlık süreci Adana Demirsporu başarıya taşıyacaktır. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden beri bu kulübün hep arkasında durduk. Bunu Adanamızın itibarı, ailenin itibarı olarak gördük. Bundan sonra da maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Murat Sancak ise Başkan Sözlüye, Adana Demirspora göstermiş olduğu tüm desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bundan sonra da desteklerine devam edeceklerinden eminim. Çünkü her şeyden önce benim dostum. Burada ortak paydamız var. Adana Demirsporu inşallah hak ettiği yere getireceğiz. Önce herkesten sabır bekliyoruz. Var olan durumu ortadan kaldırıp iyi bir kadroyla Adana Demirsporu hak ettiği yere getireceğimizi herkes bilsin. Başkanımızın desteği de her zaman devam edecektir. Burada tek bir amacımız var, Adana Demirspor” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık