Soner Çetin Teniste Şampiyon

Çukurova Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası, çiftler karşılaşmaları Çağla Büyükakçay Tenis Kortunda gerçekleşti.

Soner Çetin Teniste Şampiyon
  • 30 Ekim 2018, Salı 15:12
Çukurova Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası, çiftler karşılaşmaları Çağla Büyükakçay Tenis Kortunda gerçekleşti.
20 veteran ve 50 çocuk sporcunun katıldığı turnuva bir ay sürdü. Veteran çiftler müsabakasında, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Tenis İl Temsilcisi Feridun Açan, 7 maçın 7sini de kazanarak şampiyon oldu.
Tenis maçında ter döktükten sonra günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “29 Ekim bizim en büyük bayramımız. Cumhuriyetimizin 95. yılını kutluyoruz. Atatürk, ‘Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir demiş. Atatürk, bu ülkede yaşayan tüm vatandaşlarımızın ortak değeridir. Büyüklüğü her geçen gün daha iyi anlaşılan dünyanın en büyük lideridir. Bunun için Atatürkün çizdiği yoldan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Cumhuriyetimize, hep birlikte ilelebet sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
Turnuvada dereceye girenler şöyle:
Çiftler Veteran: 1.Feridun Açan-Soner Çetin, 2. Mahmut Sönmezler-Hasan Karakaya, 3. Semih Üreten-Hasan Coşkun
Yıldızlar: 1. Ahmet Ege Özdemir, 2.Arda Öztürk
Gençler erkek: 1. Mehmet Can Ertaş, 2.Mert Şişman
Genç kızlar: 1. Nimet Beyza Eker, 2. Büşra Sıla Demirezer

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık