Sivasspor, İkinci Etap Çalışmalarına Boluda Devam Ediyor

Sivasspor, ikinci etap kamp çalışmalarını Boluda sürdürüyor. Sivasta iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Tamer Tuna, transfer çalışmalarının da sürdüğü belirtti.

Sivasspor, İkinci Etap Çalışmalarına Boluda Devam Ediyor
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 13:00
Sivasspor, ikinci etap kamp çalışmalarını Boluda sürdürüyor. Sivasta iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Tamer Tuna, transfer çalışmalarının da sürdüğü belirtti.
Yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmzuda Sivasta başlayan Sivasspor, ikinci etap çalışmalarını Boluda sürdürüyor. Karaçayır Spor Kompleksinde antrenmanlarına devam eden Sivas, sabah idmanında ısınma koşusu, top kapma, pas ve kuvvet çalışması yaptı.
Antrenman sonrasında kamp çalışmaları ile ilgili bilgi veren Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Boludaki koşulların iyi olduğunu belirterek, “Oldukça iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Orada kaldığımız 8 gün boyunca ön hazırlığımızı ve adaptasyon aşamasını iyi geçtik. Açıkçası iyi de bir takımımız var. 3-4 takviye olduğunda ligdeki geçen seneki başarının üzerine daha iyi başarıyla devam edeceğini düşünüyorum. Hazırlıklarımız oldukça iyi geçiyor. Sivassporun önümüzdeki yıla özgü hedefleri burada yaptığımız ilk aşama çalışmaları ve ikinci aşama çalışmalarıyla istediğimiz planda devam ettiriyoruz. Umarız ki ligde de tüm hedefleri geçen yılın üzerine koyarak, hem oyun anlamında hem de sıralama anlamında daha iyi bir pozisyonda olmak istiyoruz” dedi.
Kamp döneminde hazırlık maçları yapacaklarını belirten Tuna, “Burada iki gün sonra Tractor Sazi takımıyla bir maç oynayacağız. Sonrasında 19unda bir maçımız daha var. Sonrasında 2 hazırlık karşılaşmamız daha var. Bunlardan birisi Bolusporla planlandı. İkincisini belki Sivasta yapacağız. Sonraki dönemde de Ankarada katılacağımız TSYD Futbol Turnuvası var. Onunla da hazırlıklarımızı tamamlamış, lige en iyi şekilde girmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

“Görüştüğümüz oyuncular var”
Transfer çalışmalarının devam ettiğini ve kamp döneminde aralarına katılacak oyuncular olacağını dile getiren Tamer Tuna, “Eksik mevkilerimiz var. Bunlarla ilgili çalışmalarımız hep vardı. Görüştüğümüz, pazarlık halinde olduğumuz oyuncular var. Yönetim benden önce de zaten iyi çalışmaktaydı. Onlara ve bizim planlarımıza dönük belli çalışmalar birleştirildi. Şu an o görüşmeler yapılıyor. Kamp döneminde aramıza katılan oyuncular olacaktır. Lig başlamadan bu tamamlamayı gerçekleştireceğiz. Lig başladıktan sonra da oraya bırakacağımız bazı eksikliklere dönük çalışmalara da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, takımının ligdeki hedefiyle ilgili ise şunları kaydetti:
“İlk anlaştığımda da söylemiştim, Sivasspor takımının bugüne kadar bu imajı, iyi yönetim, iyi futbol anlayışı, ligden bir sezon düşmüş olsa da o coşkuyu hiç kaybetmeden hemen hak ettiği ve kendi pozisyonuna dönmüş olması büyük avantaj. Biz daha da üste çıkarmak istiyoruz bunu. Hem sıralama anlamında hem de her oynadığımız maçta taraftara zevk verecek, oyun anlayışıyla, skorlarla mesajımız olacak. Tüm hedefimiz bu.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık