Serik Belediyesi Başpehlivanları Rakiplerine Er Meydanını Dar Etti

Serik Belediyesi güreş takımı başpehlivanları Ali Gürbüz ve Mehmet Yeşil Yeşil hafta sonu çıktıkları er meydanlarında rakiplerini yenerek, başpehlivanlığı elde ettiler.

Serik Belediyesi Başpehlivanları Rakiplerine Er Meydanını Dar Etti
  • 07 Ağustos 2018, Salı 14:54
Serik Belediyesi güreş takımı başpehlivanları Ali Gürbüz ve Mehmet Yeşil Yeşil hafta sonu çıktıkları er meydanlarında rakiplerini yenerek, başpehlivanlığı elde ettiler.
Balıkesirin Gönen ilçesinde bu yıl 25incisi düzenlenen ‘Ulusal Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinde, Ali Gürbüz finalde rakibi Hüseyin Gümüşalanı yenerek başpehlivan oldu. Ispartada bu yıl 4üncüsü düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde ise finalde Recep Karayı yenen Mehmet Yeşil Yeşil, altın kemerin sahibi oldu. Gönende gerçekleştirilen Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinde 400 pehlivan er meydanında kol bağladı.
Ali Gürbüz fırtınası devam ediyor
Başpehlivanlık Final müsabakasında Ali Gürbüz rakibi Hüseyin Gümüşalanı mağlup etti ve şampiyonu oldu. Ayrıca Serik Belediyesi güreş takımı alt kategorilerde de pehlivanlar diyarı Serike yakışan sonuçlar elde etti. Başaltında Hasan borucu üçüncü, deste büyük boyda Ali Kan birinci, Osman Kan ise ikinci oldu.
Isparta Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerine 14 kategoride toplam 703 güreşçi katıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalıkın da takip ettiği güreşleri, Ak Parti Isparta milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile çok sayıda vatandaş izledi.
Ispartada kemer yine Yeşilin
Davraz Mahallesi güreş meydanında yapılan müsabakalarda Başpehlivanlık mücadelesi büyük çekişmeye sahne oldu. Finale adını yazdırmayı başaran Serik Belediyesi başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil rakibi Recep Karayı yenerek üst üste ikinci kez Ispartada altın kemerin sahibi oldu. Ayrıca Serik Belediyesi güreş takımından başaltında Oğuz Kara üçüncü, deste büyük boyda Osman Kan birinci, Bayar Çilenger üçüncü oldu. Deste orta boyda Atakan Eser ile miniklerde Fahri İnce ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık