Sarıoğlu Nilüfer Belediyesporda

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giyen milli oyuncu Aylin Sarıoğlunu kadrosuna kattı.

Sarıoğlu Nilüfer Belediyesporda
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 17:21
Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giyen milli oyuncu Aylin Sarıoğlunu kadrosuna kattı.
Vestel Venüs Sultanlar Liginde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı, iddialı bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarına devam ediyor. Özgenur Yurtdagülen ile sözleşme yenileyen ve Hande Korkutu kadrosuna katan Nilüfer Belediyespor, son olarak da A Milli Takım oyuncusu Aylin Sarıoğluyla sözleşme imzaladı. Geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyesporda libero mevkiinde forma giyen 23 yaşındaki Sarıoğlu, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydının da katıldığı Üçevler Spor Tesislerinde düzenlenen törende kendisini Nilüfer Belediyesporlu yapan sözleşmeye imza attı.
Aylin Sarıoğlunun genç yaşta A Milli Takıma seçilerek başarısını ispat ettiğini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, Nilüfer Belediyespor forması altında da başarı grafiğinin her geçen gün yükseleceğine inandıklarını söyledi. Aydın, “Saha içi başarısı kadar, karakter yapısı olarak da spor kamuoyunun takdirini kazanmış bir sporcu. Aylin, sadece bizim değil, Bursanın kızı gibi” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık