Salihli Belediyespor 3Te 3 Peşinde

Salihli Belediyespor, yarın (7 Ekim Pazar) ligin 3üncü haftasında konuk edeceği Ödemiş Belediyesporu yenerek, 3te 3 yapmak istiyor.

Salihli Belediyespor 3Te 3 Peşinde
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 13:36
Salihli Belediyespor, yarın (7 Ekim Pazar) ligin 3üncü haftasında konuk edeceği Ödemiş Belediyesporu yenerek, 3te 3 yapmak istiyor.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta lige iyi bir başlangıç yapan Teknik Direktör Ozan Dombaz yönetimindeki Salihli Belediyespor, 3. haftada yarın İzmir ekiplerinden Ödemiş Belediyesporu ağırlayacak. Sart Stadında oynanacak olan ve saat 15.00da başlayacak olan karşılaşmayı Şevket Can Arslan, Erkan Akbak ve Sinan Turgut hakem üçlüsü yönetecek. Lige kendi sahasında Urganlısporu 3-1 ve 2. haftada deplasmanda Altınova Belediyesporu da aynı sonuçla yenerek 6 puana ulaşan Yeşil-beyazlı ekip, Ödemiş Belediyesporu da taraftar desteği ile yenerek, hem 3üncü galibiyetini alıp, hem de grupta puanını 9a çıkarmak istiyor.
Karşılaşma öncesi Salihli Belediyespor 6 puanla 2. sırada yer alırken, konuk ekip Ödemiş Belediyespor ise 3 puanla 8. sırada yer alıyor.
Öte yandan BAL 8. Grupta 3. hafta programı şu şekilde: Yıldırım Belediyespor - Urganlıspor, Orhangazi Belediyespor - Ayvalıkgücü Belediyespor, İzmirspor - Somaspor, Yalova Kadıköy - Gülbahçespor, Salihli Belediyespor - Ödemiş Belediyespor, Çiğli Belediyespor -Altınova Belediyespor
Grupta tüm maçlar Pazar günü oynanırken, karşılaşmalar ise saat 15.00da başlayacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık