Salihli Belediyespor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Salihli Belediyespor, sezonun ilk haftasında konuk ettiği Urganlısporu 3-1 mağlup ederek, lige 3 puanla başladı.

Salihli Belediyespor 3 Puanı 3 Golle Aldı
  • 23 Eylül 2018, Pazar 19:00
Salihli Belediyespor, sezonun ilk haftasında konuk ettiği Urganlısporu 3-1 mağlup ederek, lige 3 puanla başladı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grup ekiplerinden teknik direktör Ozan Dombaz yönetimindeki Salihli Belediyespor, ligin ilk haftasında diğer bir diğer Manisa ekibi Urganlısporu konuk etti. Sart Stadında oynanan ve Çağlayan Deveci, Baykal Tuna, Recep Yılmazoğlu hakem üçlüsünün yönettiği maçta Salihli Belediyespor, rakibi Urganlısporu 3-1 yendi. Ev sahibi Yeşil-Beyazlı ekibi galibiyete taşıyan golleri Ayvaz, Sercan ve Aydın (penaltı) atarken, Urganlısporun tek golünü ise Berkant attı.
Urganlısporu 3-1 yenerek iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Ozan Dombaz, hedeflerinin bu sezon birlik ve beraberlik içinde olup, 3.Lige çıkarak 18 yıllık profesyonel lig hasretine son vermek olduğunu söyledi.
Yeşil-beyazlı ekibi Sart Stadında oynanan maçta Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu olmak üzere 45.5 Taraftar Derneği üyeleri yalnız bırakmadı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık