Sakarya Büyükşehir Basket Yoluna Europe Cupta Devam Edecek

Adatıp Büyükşehir Basketbol, FIBA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön eleme rövanş karşılaşmasında Fribourg Olympice 52-76 mağlup oldu. Bu sonuçla Büyükşehir Avrupada yoluna FIBA Europe Cupta devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Basket Yoluna Europe Cupta Devam Edecek
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 21:17
Adatıp Büyükşehir Basketbol, FIBA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön eleme rövanş karşılaşmasında Fribourg Olympice 52-76 mağlup oldu. Bu sonuçla Büyükşehir Avrupada yoluna FIBA Europe Cupta devam edecek.
Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön eleme rövanş mücadelesinde İsviçrenin Fribourg Olympic takımı ile Sakarya Spor Salonunda karşılaştı. Mücadeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Adapazarı Belediyesi Başkanvekili Erol Aydın, İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çelikel, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve Kulüp Başkanı Adil Köseoğlunun yanı sıra çok sayıda taraftar izledi.

“İlk yarı 17-36”
Karşılaşmaya Toney Douglas, Jean Salumu, Junior Etou, Kerem Özkan ve Landry Nnoko ilk 5i ile başlayan Adatıp Büyükşehir, Salumu ve Douglasın sayılarıyla çeyreğin ilk dört dakikasını 5-5 eşitlikle tamamladı. Çeyreğin geri kalanında Nnoko ile etkili olan Büyükşehir, çeyreği 13-21 geride bitirdi. İkinci çeyreğe tutuk başlayan Adatıp Büyükşehir, ilk yarının bitmesine 1.51 kala rakibi karşısında 16 sayı geriye düştü. Çeyreğin geri kalan süresinde istediği oyunu sergileyemeyen Adatıp Büyükşehir soyunma odasına 17-36 geride girdi. İlk yarı 17-36 sona erdi.

“Maç sonucu 52-76”
Mücadelenin ikinci yarısına Adatıp Büyükşehir, Toney Douglas, Junior Etou, Jean Salumu, Landry Nnoko ve Alp Karahan beşlisi ile başladı. İkinci yarıya Nnokonun iki sayılık isabetli atışı ile başlayan Büyükşehir, farkı bir türlü eritemeyince mücadelenin son çeyreğine 17 sayı farkla geride girdi. (35-52)
Son çeyrekte taraftarının desteğini arkasına almasına rağmen skor üstünlüğünü ele geçiremeyen Adatıp Büyükşehir, parkeden 52-76 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Adatıp Büyükşehir, FIBA Şampiyonlar Ligine veda ederken Avrupada yoluna FIBA Europe Cupta devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık