Sakarya Büyükşehir Basket, Çilek Transferini Açıkladı

Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübünde Başkan Adil Köseoğlu, taraftara sözünü verdiği çilek transferini açıkladı. Toney Douglas, Sakarya Büyükşehir Baskette.

Sakarya Büyükşehir Basket, Çilek Transferini Açıkladı
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 16:29
Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübünde Başkan Adil Köseoğlu, taraftara sözünü verdiği çilek transferini açıkladı. Toney Douglas, Sakarya Büyükşehir Baskette.
Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Adatıp sponsorluğunda mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon öncesi transferlerine devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübünde Başkan Adil Köseoğlu, yeni sezon öncesine yapılan yönetim kurulu üyelerini tanıtma ve bilgilendirme toplantısında taraftara çilek transfer sözü vermişti. Yeni sezon ve transferlerle ilgili düzenlenen toplantıda tekrardan basınla buluşan Köseoğlu çilek transfer olarak NBA kariyerinde 394 maça çıkan ve geçtiğimiz sezon Anadolu Efeste forma terleten Toney Douglası kadroya kattıklarını açıkladı.

Takımımızın neredeyse yüzde 95i tamamlandı
Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Onursal Başkanı Akgün Altuğ, takımın yüzde 95lik kısmının tamamlandığını belirterek, Sakaryaspor olduğu zaman her şey bir tarafa kalır, bizim Sakaryalılığımız ve Sakaryasporluluğumuz tartışılamaz. Bu anlamda Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımını da biz Sakaryaspor gibi görüyoruz, Sakaryanın bir takımı olarak görüyoruz. Dolayısıyla genetiğimiz itibari ile iddialı insanlarız, ön plana çıkmayı seviyoruz. Bu anlamda 2nci yılımız da mücadele edeceğimiz Süper Ligde yine iddialı bir ekiple devam etmek istiyoruz. Yönetimimiz ve sponsorlarımız ciddi bir transfer çalışması yaptılar. Takımımızın neredeyse yüzde 95i tamamlandı ve hem daha ucuz ama daha kaliteli bir takım oluşturma yolunda devam ediyoruz. Bu sene takımımız Avrupa Kupası elemesi oynayacak. Gelecek rakibi elediği takdirde de Avrupa Kupası yani Şampiyonlar Liginde grupta mücadele edecek. İnşallah hepimizin o günleri görür ve başarılı skorlar alıp şehrimizi, ülkemizi temsil etme başarısını gösteririz. Bugün ki toplantımızın amacı, 1 numaralı pozisyonda oynayacak olan çilek transfer diye tabir ettiğimiz transferi açıklamak dedi.

Toney Douglas, Sakaryamıza hayırlı olsun
Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübünde Başkan Adil Köseoğlu ise taraftara verdiği çilek transferi açıklayarak, Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol takımımız 2018-2019 sezonu hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah 13 Ağustosta topbaşı yapıyoruz. Şuana kadar 6 yerli, 3 yabancı oyuncu ile anlaştık. Bundan önceki basın toplantısında transfer edeceğimizi duyurduğumuz çilek transferi bugün sizlerle paylaşmak istiyoruz. Açıklayacağımız bu transferin her aşaması büyük bir titizlikle takip edilmiş, ortaya çıkan engeller yönetim tarafından bertaraf edilmiştir. Onursal Başkanımız Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız bu transferin gerçekleşmesi için olağanüstü bir çaba harcadılar. Transfer sürecimiz zor bir süreç oldu. Bundan sonra transfer çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 1 veya 2 oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Toney Douglasin Sakaryamıza hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.

Toney Douglas kimdir
1986 doğumlu oyuncu 1,88 metre boyunda ve guard pozisyonunda görev yapıyor. NBA kariyerinde 394 maça çıkan Toney Douglas, geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması ile Basketbol Süper Liginde 11 maçta 19 dakika ortalama süre alarak 10 sayı, 3 ribaunt ve 2,3 asist ortalamaları ile mücadele etti. Aynı zamanda Euroleaguede 14 maça çıkan Toney 17 dakika, 8 sayı, 2 ribaund, 2 asist ortalamalarını tutturdu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık