Sakarya Büyükşehir Basket Avrupada Sahneye Çıkıyor

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı FIBA Şampiyonlar Liginde gruplara kalabilmek için 3üncü ön eleme turunda mücadele edecek.

Sakarya Büyükşehir Basket Avrupada Sahneye Çıkıyor
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 18:27
Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı FIBA Şampiyonlar Liginde gruplara kalabilmek için 3üncü ön eleme turunda mücadele edecek.
Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Avrupanın en büyük üçüncü organizasyonu olan FIBA Şampiyonlar Liginde gruplara katılabilmek için ön eleme oynayacak. 11 Temmuz Çarşamba günü çekilecek ön eleme kuralarının ardından Büyükşehirin rakibi belli olacak. 26 takımın doğrudan katıldığı FIBA Şampiyonlar Liginde dört grupta sekiz takım üst tur mücadelesi için parkeye çıkacak. Büyükşehir Basketbol Takımı, ön elemeye üçüncü turdan katılacak. 1 ve 2. ön eleme turları sonunda 3. ön elemeye çıkan 6 takımdan biri Büyükşehirin rakibi olacak. Turnuvaya ülkemizden Banvit, Beşiktaş Sompo Japan ve Eskişehir Basket ise doğrudan katılacak.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Akgün Altuğ, “Tarihimizde ilk defa mücadele ettiğimiz Basketbol Süper Liginde Play-Offlara kaldık. Dolayısıyla yeni sezonda ülkemizi Avrupada temsil etmeye hak kazandık. 11 Temmuzda çekilecek kuraların ardından FIBA Şampiyonlar Liginde gruplara katılmak için mücadele edeceğiz. Ülkemizi ve şehrimizi Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Heyecanlıyız. İnşallah güzel bir sezon daha bizleri bekliyor olacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık