Ryder Cupın Yıldızları Antalyada

Eylül ayının sonunda Pariste düzenlenen Ryder Cupta Amerikayı tarihi bir farkla mağlup eden Avrupa Takımının üyeleri 1-4 Kasımda Regnum Carya Golf Kulübünde düzenlenecek Turkish Airlines Openda sahaya çıkacak. Avrupa Ryder Cup Takımı Kaptanı Danimarkalı Thomas Bjorn da wild card ile turnuvada mücadele edecek.

Ryder Cupın Yıldızları Antalyada
  • 26 Ekim 2018, Cuma 15:59
Eylül ayının sonunda Pariste düzenlenen Ryder Cupta Amerikayı tarihi bir farkla mağlup eden Avrupa Takımının üyeleri 1-4 Kasımda Regnum Carya Golf Kulübünde düzenlenecek Turkish Airlines Openda sahaya çıkacak. Avrupa Ryder Cup Takımı Kaptanı Danimarkalı Thomas Bjorn da wild card ile turnuvada mücadele edecek.
Avrupa Turu Rolex Serisinin altıncı organizasyonu olan ve Türk Hava Yollarının (THY) ana sponsorluğunu yaptığı Turkish Airlines Open, 1-4 Kasım tarihlerinde Antalya Belekteki Regnum Carya Golf Kulübünde düzenlenecek. 2013 yılından bu yana dünyanın en iyi golfçülerini buluşturan organizasyonda bu yıl 2018 Ryder Cupta Avrupayı zafere ulaştıran ekibin sekiz üyesi sahaya çıkacak.
28-30 Eylül tarihlerinde Pariste düzenlenen dev organizasyonda Avrupa Takımının kaptanlığını yapan Danimarkalı Thomas Bjorn, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da wild card ile Turkish Airlines Opena katılacak. Bjornun yardımcıları Padraig Harrington, Graeme McDowell ve Lee Westwood da Carya Golf Kulübünde boy gösterecek. Avrupanın zaferinde büyük pay sahibi olan geçen yılın Turkish Airlines Open şampiyonu Justin Rose, 2016 şampiyonu Thorbjorn Olesen, Tommy Fleetwood ve Tyrrell Hatton, Belekte golfseverlerin karşısına çıkacak.
Ayrıca 2016 Masters şampiyonu Danny Willett, 2010 PGA Şampiyonası ve 2014 Amerika Açık birincisi Martin Kaymer, geçen yılın Turkish Airlines Open ikincisi Nicolas Colsaerts, bu sezon Avrupa Turunda üç şampiyonluğu bulunan Matt Wallace, 2017-2018 Omega Avrupa Ustalar şampiyonu Matthew Fitzpatrick ve 2018 Britanya Ustalar şampiyonu Eddie Pepperel de 7 milyon Dolarlık büyük ödülden en büyük payı almak için mücadele edecek.
2013 yılından bu yana turnuvaya katılan profesyonel oyuncu Ali Altuntaş, altıncı kez bu önemli turnuvaya katılacak. Amatör oyuncular Leon Açıkalın ve Taner Yamaç da Ali Altuntaş gibi Türkiye Golf Federasyonunun sağlayacağı wild card ile sahaya çıkacak.

Ahmet Ağaoğlu: Herkes gelmek istiyor
Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Turkish Airlines Openda başta Justin Rose olmak üzere Avrupa Ryder Cup takımının yıldızlarını ağırlayacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Turnuvaya katılan tüm oyuncuların güzel duygularla Türkiyeden ayrıldıklarını belirten Ağaoğlu, Organizasyona katılacak 70 oyuncu dünya sıralamasındaki yerlerine göre belirleniyor. Üç wild card hakkını da Türkiye Golf Federasyonu olarak yerli oyuncularımız için kullanıyoruz. Geriye kalan beş yer için dünyanın dört bir yanından birçok ünlü oyuncu bize wild card başvurusunda bulunuyor. Wild card başvurusunda bulunan oyuncuların fazlalığı bizi hem şaşırtıyor hem de gurur veriyor dedi.
Ağaoğlu, Ryder Cupta Avrupayı zafere taşıyan teknik ekip ve oyuncuları izlemek için turnuvanın büyük fırsat olduğunu dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık