Rukiye Yıldırımdan Bronz Madalya

Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, Grand Prix 3. Seri Müsabakalarının son gününde bronz madalya kazandı.

Rukiye Yıldırımdan Bronz Madalya
  • 21 Eylül 2018, Cuma 14:45
Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, Grand Prix 3. Seri Müsabakalarının son gününde bronz madalya kazandı.
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına 40 puan veren Grand Prix 3. Seri Müsabakaları Tayvanın Taoyuan şehrinde sona erdi. Müsabakaların son gününde Türkiye adına 3 sporcu tatamiye çıkarken, kadınlar 49 kiloda Rukiye Yıldırım, bronz madalyan kazandı.
Seribaşı olarak ilk turu maç yapmadan geçen Rukiye Yıldırım, ikinci turda İspanyadan Bianca Palmer Soleri 5-2, çeyrek finalde ise Rusyadan Svetlana Igumenovayı 3-2 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde son olimpiyat şampiyonu Güney Koreli So Hui-Kime mağlup olan Rukiye Yıldırım, bronz madalyanın sahibi oldu.
Müsabakaların son gününde mücadele eden diğer sporculardan kadınlar 49 kiloda Zeliha Ağrıs ve erkekler 80 kiloda Yunus Sarı ikinci turda mağlup oldu. Türkiye, Grand Prix 3. Seri Müsabakalarını 1 altın ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 3 madalya ile tamamladı. Müsabakaların ikinci gününde kadınlar 57 kiloda İrem Yaman altın, +67 kiloda Nafia Kuş bronz madalya kazanmıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık