(Özel Haber) Hüseyin Eroğlu: Ercenin Transferi Her An Gerçekleşebilir

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, genç kalecileri Erce Kardeşlerin Standart Liegee transferinin her an gerçekleşebileceğini söyledi.

(Özel Haber) Hüseyin Eroğlu: Ercenin Transferi Her An Gerçekleşebilir
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 12:14
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, genç kalecileri Erce Kardeşlerin Standart Liegee transferinin her an gerçekleşebileceğini söyledi.
Yeni sezona Balıkesirspor deplasmanıyla başlayacak olan Altınorduda Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu. Balıkesirspor maçı hazırlıkları hakkında bilgi veren Eroğlu, Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Yeni bir takım oluşturuyoruz. İlk maç kolay değil tabi. Balıkesir iyi bir kadroya sahip. Bizim için ilk maçta iyi başlamak hedefimiz. İki günümüz daha var. Hazırlık maçında karşılaştık fakat hazırlık maçı farklı lig maçı farklı. İlk haftalarda uyum sorunu her takımda olacaktır. İlk haftalarda istediğimiz sonuçları alarak yukarılara çıkmak istiyoruz şeklinde konuştu.

Ercenin transferi her an gerçekleşebilir
Deneyimli teknik adam, Standart Liegee transferi gündemde olan kaleci Erce Kardeşlerin kendileriyle devam ettiğini belirterek, Bu sezonda olan bir olaydı. Anlaşma sağlanmıştı fakat netleşmedi. Erce bizle devam ediyor. Transfer her an gerçekleşebilir. Bir olay yüzde yüz olmadan gerçekleşti diyemeyiz. Transfer süreci devam ediyor neler olur göreceğiz ifadelerini kullandı.

Bizim gibi 10 takım olsa Türk futbolu emin ellerde olur
45 yaşındaki teknik direktör, büyük kulüplerin bu sezon finansal fair-playden dolayı gençleri tercih ettiğini vurgulayarak, Süre, sabır ve gençlere güvenmek gerekiyor. Türk futbolunda büyük bütçeler dönüyor. Yüzde 10-15 altyapıya ayrılırsa başarı olur. Mantığın böyle olması lazım. Kulüpler finansal fair-play uygulamasından dolayı bu sezon gençlere yöneldi. Böyle bir şey olmasaydı yönelmeyecekti. Mecbur kalmadan altyapıya önem verilmeli. Biz bir Türkiye projesiyiz. Bizim gibi 10 takım daha olsa Türk futbolu emin ellerde olur açıklamasını yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık