(Özel Haber) Dünyanın En Genç Transferi Bordo Çalışmalara Başladı

Trabzonspor ile henüz altı aylıkken sözleşme imzalayarak dünyanın en genç transferi unvanını elinde bulunduran Bordo Maviş antrenmanlara başladı.

(Özel Haber) Dünyanın En Genç Transferi Bordo Çalışmalara Başladı
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 10:05
Trabzonspor ile henüz altı aylıkken sözleşme imzalayarak dünyanın en genç transferi unvanını elinde bulunduran Bordo Maviş antrenmanlara başladı.
Balıkesirde yaşayan Trabzonspor fanatiği Maviş ailesinin bebekleri Bordo Maviş, İHAnın duyurduğu haberinin ardından dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Minik Maviş, henüz altı aylıkken Trabzonspor ile sözleşme imzalayarak dünyanın en genç transferi unvanına sahip olmuştu. Baba Ulaş Maviş, Başlarda Bordonun hikayesini küçük bir taraftar kitlesi ve yakınlarımız biliyordu. İhlas Haber Ajansı tarafından yapılan haberle Trabzonsporun da dikkatini çekti. Bizim kulübümüze yaptığımız tanışma ziyaretinden sonra Bordoyu bir alt yapı projesi olarak transfer etmek istediler. İmza töreni çok da güzel oldu. Dünya futbol tarihinin en genç transferi unvanı hala kendisinde. Trabzona yerleşmeyi ilerleyen yıllarda tabii ki isteriz, aslında bu daha önceden de gündeme gelmişti. Eski başkanımız Muharrem Usta Bordoyu Trabzonda büyütelim demişti ama kulüpteki bazı sorunlardan dolayı yönetim değişikliği gerekti. Şu anki başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yönetim de Bordoyu unutmuş değil. Gelişimi takip edip desteklerini sürdürüyorlar ama ilerleyen yıllarda vakti gelince Bordo için gereğini yapacaklarına inanıyorum. Şu an Bordo, sporu, futbolu, cisimleri tanıma aşamasında. Ufak ufak futbolu sevebileceği oyunlar oynuyor. Küçük basit egzersizler yapıyor kendini fiziğini geliştirebilecek. Çalışmalarına devam edecek. Ona inancımız tam, desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

İyi bir futbolcu olması için çalışıyoruz
Anne Burcu Maviş ise öncelikle Bordonun dürüst, küçük şeylerden mutlu olabilen kendine güvenen bir çocuk olması arzuladıklarını belirterek, Böyle bir çocuk yetiştirmek istiyoruz. Bu dünya gelip geçici, bu dünyadan gittiğinde geriye bir şeyler bırakabilecek örnek bir vatandaş olarak yetiştirmek istiyoruz. Ondan sonra da Bordonun iyi bir futbolcu olmasını istiyoruz. Bordo daha 16 aylık olmasına rağmen futbol ve topa karşı aşırı bir ilgisi var. Bordonun kendi dengesini koruyup tek başına yürümeye başladıktan 3 gün sonra önüne top koyduk acaba ne yapacak diye? Direk topa ayağıyla vurmaya ve topu sürüklemeye başladı. Biz eline alır oynar diye düşündük ama Bordo da bizi şaşırtmadı. Onun topa ve futbola karşı aşırı ilgisi olduğunu böylece görmüş olduk. Tabii biz kendi imkanlarımızla Bordoya profesyonel bir destek veremiyoruz. Biz sadece Bordonun futbolu sevmesi, ilgi duyması için ona futbolu sevdirmeye çalışıyoruz. Tek yapabildiğimiz şu an da bu. Ama Bordo 3-4 yaşına geldiğinde Trabzonspor Futbol Kulübünün Bordoya sağlayacağı destekle birlikte iyi bir futbolcu olacağını ve bizim de rüyalarımızın gerçekleşeceğine inancımız sonsuz” şeklinde konuştu.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık