(Özel) Agü Spor İçin Karar Verildi

AGÜ Spor Bayan Basketbol takımının, Kayserispor çatısı altına geçip geçmeyeceği karara bağlandı.

(Özel) Agü Spor İçin Karar Verildi
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 9:18
AGÜ Spor Bayan Basketbol takımının, Kayserispor çatısı altına geçip geçmeyeceği karara bağlandı.
AGÜ Sporun Kayserispor çatısı altına geçip geçmeyeceği konusu karara bağlandı. Kayserispor kulüp avukatı ve basın sözcüsü Basın Sözcüsü Orhan Taşçı İHAya yaptığı açıklamada, Bu konu hakkında net bir cevap vereyim. AGÜ Spor bayan basketbol takımımız, yeni bir karara kadar Kayserispor çatısı altına geçmeyecek. Yaklaşık 1 haftadır bizim çatı altına geçip geçmeyeceği konuşuluyordu. Karşılıklı görüşmeler vardı. Bir çok girişimin içerisinde ben de bizzat bulundum. Gelinen noktada AGÜ Spor, bu sezon kendi yoluna devam edecek dedi.
Orhan Taşçı, Biz de çatımız altında bayan basketbol takımının olması isteriz. Bu bize gurur verir. Ancak AGÜ Sporun şu an için ciddi borcu ve giderleri var. Hâl böyle olunca önce can, sonra canan demek zorunda kalıyoruz. Kayserisporda önemli giderler ve ekonomik çözüm arayışı varken AGÜ Sporun 7-8 Milyon TLlik borcunu temizlememiz imkansız. Bizim de önemli borçlarımız var. Ödemekle yükümlü olduğumuz noktalar var. Allah yardımcıları olsun. Bu sıkıntının içinden çıkarlar umarım açıklaması yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık