Osmangazinin Yüzmede Milli Gururu

Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcularından Elif Yazıcılar, gösterdiği üstün performanslar neticesinde Milli Takımlar Reform Atölyesine gitti.

Osmangazinin Yüzmede Milli Gururu
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 10:33
Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcularından Elif Yazıcılar, gösterdiği üstün performanslar neticesinde Milli Takımlar Reform Atölyesine gitti.
Yüzmeye yeni bir soluk getirecek olan Milli Takımlar Reform Atölyesi, Türkiyede faaliyet gösteren çeşitli kulüplerden toplam 32 sporcunun katılımı ile İstanbulda gerçekleşti. Sporcuların birlikte hareket etmelerini sağlamak, mücadele ruhlarını canlandırmak, ortak hedefleri belirlemek ve yıldız-genç kategorilerinde referans oluşturabilmek amacıyla düzenlenen Milli Takımlar Reform Atölyesi, renkli görüntülere sahne oldu.
Büyük Kadınlar Milli Takım Sorumlusu İbrahim Onur Aksoy ve Büyük Erkekler Milli Takım Sorumlusu Fatih Yıldırımın sunumlarıyla başlayan atölyenin ilk gününü dolu dolu geçirme fırsatı yakalayan sporcular, ikinci günde de eğitimlerine devam etti. TOHM Genel Koordinatörü ve Milli Takımlar Teknik Direktör Yardımcısı Hakan Eskioğlu ile davetli antrenörlerin konuşmalarıyla son bulan Reform Atölyesinde sporcular, birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.
Ay-yıldızlı forma adına Bursa ve Osmangaziyi temsil etmekten onur duyduğunu ifade eden Elif Yazıcılar, “Son dönemde elde etmiş olduğumuz dereceler ile Osmangazi Belediyespor olarak büyük bir ivme yakaladık. Kulüp yöneticilerim ve antrenörümün desteğiyle milli takımda da aynı başarıyı yakalamayı hedefliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık