Osmangazili Yüzücü Boğazda Kulaç Attı

Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Azra Aksu, Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında bronz madalyanın sahibi oldu.

Osmangazili Yüzücü Boğazda Kulaç Attı
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 16:01
Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Azra Aksu, Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında bronz madalyanın sahibi oldu.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ev sahipliğinde bu yıl 30.su düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, 62 ülkeden 2 bin 400 kişinin katılımı ile İstanbulda düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan yarışta sporcular, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlunun başlama düdüğünü çalmasıyla Anadolu Yakası ve Kanlıca İskelesinden gruplar halinde İstanbul Boğazına atladı. Dünyanın en iyi açık su organizasyonu olarak gösterilen etkinlikte yüzücülerin dereceleri, ayaklarına bağlanan çipler ile belirlendi. 14-18 yaş kategorisinde Bursayı temsilen yarışta kulaç atan Osmangazi Belediyespor Kulübünün başarılı sporcusu Azra Aksu, 55 dakika 5 saniye derecesiyle üçüncülük kürsüsüne çıktı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başarılı yüzücü Azra Aksu ve antrenörü Pervin Anbarcıları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık