Osmangazili Kulaçlar Göz Doldurdu

Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları, Ulusal Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonasında elde ettikleri dereceler ile 1 altın ve 4 gümüş madalyanın sahibi oldu.

Osmangazili Kulaçlar Göz Doldurdu
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 14:54
Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları, Ulusal Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonasında elde ettikleri dereceler ile 1 altın ve 4 gümüş madalyanın sahibi oldu.
Ulusal Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası, Kocaelide düzenlendi. Değirmendere Çınarcık Meydanı sahilinde 10 ayrı kategoride gerçekleşen müsabakaya Türkiyenin çeşitli illerinden toplam 340 sporcu iştirak etti. Bu yıl 13ncüsü gerçekleştirilen şampiyonaya Osmangazi Belediyesporun başarılı kulaçları damga vurdu. Kendi yaş gruplarında kıyasıya mücadele eden Osmangazili yüzücü Aslı Atasoy birinci oldu. Bunun yanı sıra Azra Aksu, Miray Akgün, Nurcan Yıldız ve Serhat Mehmetalioğlu rakiplerini tek tek yenerek ikincilik kürsüsüne çıktı. Şampiyona sonunda dereceye giren başarılı sporculara madalyaları protokol tarafından takdim edildi. Ayrıca bütün kategorilerde bay-bayan gruplarında birinci olanlara 500 ile 250 arasında, ikinci olanlara 300 ile 150 arasında, üçüncü olanlara ise 200 ile 100 TL arasında para ödülü verildi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursayı en iyi şekilde temsil eden sporcuları tebrik ederek, “Spora ve sporcuya destek vererek Türk sporuna katkı sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Son dönemde açık su branşında da alınan dereceler, bu çalışmalarımızın meyvesini aldığımızı gösteriyor. Bursayı ve Osmangaziyi en iyi şekilde temsil etmeyi başaran bütün sporcu ve antrenörlerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık