Osmangazili Atletlerin Madalya Sevinci

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe Yarışlarında göz doldurdu.

Osmangazili Atletlerin Madalya Sevinci
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 15:22
Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe Yarışlarında göz doldurdu.
Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) 2018 yılı faaliyet programında yer alan Bölgesel Kros Ligi 1nci Kademe Yarışları Balıkesirde sona erdi. Türkiyenin çeşitli kulüplerinden toplam bin 500 sporcunun katıldığı müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. U16 kızlar 1500 metre ve U16 erkekler 2000 metre kategorisinde pistte ter döken Osmangazi Belediyesporun başarılı atletleri takım olarak birincilik başarısı elde etti. Bunun yanı sıra ferdi müsabakalarda kıyasıya mücadele eden Osmangazili İrem Çakır ve Burak Aksay birinci, Ebrar Bayram ile Samet Bacak ikinci, Ömer Kepek ise üçüncü oldu. Müsabaka sonunda madalya sevinci yaşayan Osmangazili atletler, Kasım ayında Kocaelide gerçekleşecek Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Yarışlarına katılmaya hak kazandı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursayı en iyi şekilde temsil eden sporcu ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık