Oryantiring Sporcuları Ulugölde Buluşacak

Orduda, aralarında farklı ilden gelen öğrencilerin de bulunduğu toplam 80 sporcu, Gölköy ilçesinde oryantiring sporu için bir araya gelecek.

Oryantiring Sporcuları Ulugölde Buluşacak
  • 26 Ekim 2018, Cuma 16:13
Orduda, aralarında farklı ilden gelen öğrencilerin de bulunduğu toplam 80 sporcu, Gölköy ilçesinde oryantiring sporu için bir araya gelecek.
Ordu Penbe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında, aralarında Mersinden gelen sporcuların da olacağı toplam 80 sporcu, Ulugöl Tabiat Parkında bir araya gelecek. Sporcular, 3-4 Kasım tarihleri arasında kamp yapacak.
Konu hakkında açıklama yapan Penbe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi Rehber Öğretmeni ve Proje Kordinatörü Onur Torun, 2012 yılından itibaren Orduda faal olarak yapılan sporcun gittikçe daha fazla rağbet gördüğünü söyledi. Bu kapsamda, okulun sporcuları ile bir araya gelerek, projeyi hazırladıklarını belirten Torun, “Düşük bütçeli ancak etki alanı çok büyük olacak olan projemizde ihtiyaç duyulan malzemelerin alınması, il içi ve il dışı yarışlar, oryantiring kampları, milli sporcularla diğer sporcuların bir araya geleceği paneller, okullarda bu sporun tanıtılması, halka açık yerlerde yapılarak bilinirlik ve görünürlüğünün artırılması gibi faaliyetler gerçekleştirilecektir. En yakın faaliyetimiz 3-4 Kasım tarihlerinde Gölköy Ulugöl Tabiat Parkında yapılacak olan kamptır. Bu kampa Ordudan 3, Mersinden 1 olmak üzere 4 kulüp, ayrıca Ordudan 5 farklı okulun sporcuları olmak üzere toplam 80 sporcu katılacaktır. Proje kapsamında tüm sporcuların ulaşım, konaklama, yemek giderleri karşılanacak, aynı zamanda her sporcuya projeye özel yaptırılan tişört ve şapka hediye edilecektir” dedi.
Proje Koordinatörü Onur Torun ayrıca, Ulugöl Oryantiring Kampında bungalov evlerde konaklayacak olan sporcuların, 1 adet uzun mesafe, 1 adet arazi-münhani, 1 adet gece yarışı ve 1 adet bayrak yarışı olmak üzere 4 farklı tür yarış yapacaklarını aktardı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık