Ortahisar Belediyesi Trabzonspora Kombine Alarak Destek Oldu

Trabzon Ortahisar Belediyesi, Trabzonspor Kulübünün kombine kampanyasına destek vererek belediye bünyesinde çalışan 1061 personele kombine kart hediye etti.

Ortahisar Belediyesi Trabzonspora Kombine Alarak Destek Oldu
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 19:29
Trabzon Ortahisar Belediyesi, Trabzonspor Kulübünün kombine kampanyasına destek vererek belediye bünyesinde çalışan 1061 personele kombine kart hediye etti.
Pazar Günü başlayacak olan sezon öncesinde Trabzonspor ile görüşen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 1061 kombine bileti alarak belediyede çalışan personeline Şenol Güneş Spor Kompleksinden birer koltuk hediye etti.
Bugüne kadar Trabzonspora hep destek olduklarını belirten Başkan Genç, bundan sonra da hem maddi hem de manevi olarak desteklerinin süreceğini belirterek “Trabzonspor bizim marka değerimizdir. Bütün güzellikleri hak ediyor. Kulübümüzün daha başarılı olması için bu kulübe gönül veren herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Biz, Ortahisar Belediyesi olarak buna öncülük etmek istedik. Bu manada da Ortahisarı güzelleştirmek için 24 saat birlikte çalıştığımız personelimize kombine hediye ettik. Bu özverili çalışmalarına karşılık hafta sonları stres atmaları, gönül verdikleri takıma destek olmaları için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Amacımız Trabzonsporumuza hem maddi hem de manevi olarak destek olmak ve Türkiye liglerinde hak ettiği başarılara imza atmasına katkıda bulunmak. Finans sorunları yaşayan Trabzonsporumuza bu tür desteklerin çok önemli olduğunu ve Anadolu efsanesi diye adlandırılan takımımızı tekrar o eski günlerine geri getirmek için bir yol açtığımızı düşünüyorum. Umarım, Trabzonspor sevdalısı herkes bu yoldan giderek takımımızı destek olur. Ve bizim bu projemiz diğer kurumlar için de örnek olur ve herkes bu zor günlerinde bir nebze de olsa Trabzonsporumuza katkı verir. Hepimizin ortak arzusu Trabzonsporun hak ettiği konuma gelmesidir ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık