Ömer Şişmanoğlu: Yeni Sezonun Başlamasını İple Çekiyorum

Evkur Yeni Malatyasporun Göztepeden transfer ettiği golcü futbolcu Ömer Şişmanoğlu, Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum dedi.

Ömer Şişmanoğlu: Yeni Sezonun Başlamasını İple Çekiyorum
  • 08 Temmuz 2018, Pazar 15:16
Evkur Yeni Malatyasporun Göztepeden transfer ettiği golcü futbolcu Ömer Şişmanoğlu, Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum dedi.
Yeni Malatyasporun yeni transferi Ömer Şişmanoğlu, basın mensuplarına iddialı açıklamalarda bulundu. Deneyimli oyuncu, Malatyaya başarılı olmaya geldiğini ve bunu başaracağını söyledi.

“Bu sayfa güzel şeyler yazmak istiyorum”
Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu ve kısa sürede alıştığını kaydeden Şişmanoğlu, “Malatyaya imza atarken bir an bile tereddüt etmedim, çünkü tanıdığım ve bildiğim bir kulüp. Burada kendimi bulacağıma inanıyorum. Biliyorsunuz geçen sezon Göztepede şanssız bir sakatlık yaşadım ve kendimi toparlamam biraz zor oldu. Sonuçta yepyeni bir sayfa açtım ve bu sayfa güzel şeyler yazmak istiyorum. Bu konuda hocam olsun, takım arkadaşlarım olsun bana gerçekten yardımcı oluyorlar. İnşallah bana inananları mahcup etmeyeceğime inanıyorum” dedi.

“İnşallah gerçek Ömeri herkese izleteceğim”
Yeni sezonda gerçek Ömeri herkese izleteceğini belirten golcü futbolcu, “Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum. İnşallah gerçek Ömeri herkese izleteceğim. Bunun içinde çok çalışmam gerek. Burada hocamızın verdiği rapor doğrultusunda yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyor” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık