Nilüferli Milli Sporcudan Büyük Başarı

Avrupa Atletizm Şampiyonasında Türkiyeyi başarıyla temsil eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu millî atlet Hakan Cira, gümüş ve bronz madalya kazandı.

Nilüferli Milli Sporcudan Büyük Başarı
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 14:51
Avrupa Atletizm Şampiyonasında Türkiyeyi başarıyla temsil eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu millî atlet Hakan Cira, gümüş ve bronz madalya kazandı.
Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri başarılarla gururlandırıyorlar. 20-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında Almanyanın başkenti Berlinde düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonasına katılan Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) sporcuları yine madalyalarla döndü. Şampiyonaya, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübünden millî atletler Hakan Cira ve Mustafa Küçük, antrenör Adem Batar eşliğinde katıldı.
Şampiyonada T12 Erkek kategorisinde yarışan millî atlet Hakan Cira, 100 metrede ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Cira, 400 metrede de üçüncü olarak bronz madalyayı Türkiyeye getirdi. Şampiyonaya katılan BUGES sporcusu milli atlet Mustafa Küçük de, T13 kategorisinde 100 metrede dördüncü oldu.
Türkiyeye iki madalya kazandıran Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu millî atleti Hakan Cira, Türkiyeyi ve BUGESi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadığını söyledi. Cira, “Bizlere desteğini esirgemeyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeye ve kulübüme, verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, sporcuları elde ettikleri başarıları dolayısıyla tebrik etti.
Avrupa Şampiyonasına on sporcu ile katılan Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu, toplam dokuz madalya ile yurda döndü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık