Nilüferde Rüştü Şahin Dönemi

Mehmet Fatih Işık ile yollarını ayıran Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımının baş antrenörlüğüne Yardımcı Doçent Doktor Rüştü Şahin getirildi.

Nilüferde Rüştü Şahin Dönemi
  • 24 Temmuz 2018, Salı 16:08
Mehmet Fatih Işık ile yollarını ayıran Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımının baş antrenörlüğüne Yardımcı Doçent Doktor Rüştü Şahin getirildi.
Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezona yeni baş antrenör Yardımcı Doçent Doktor Rüştü Şahin ile başlıyor. Nilüfer Belediyespor ile anlaşan Rüştü Şahin, MTA, İstanbul Bankası ve Hortaş Yenişehir Kulübünde profesyonel olarak hentbol oynadı. Rüştü Şahin, 12 kez de Türkiye Hentbol A Milli Takımında ay yıldızlı formayı giydi.
Spor alanında akademik kariyer de yapan Rüştü Şahin, Kavaklıdere, MTA, Hortaş Yenişehir, Konya YSE, TMO, Diyarbakır Polisgücü, Milli Piyango, TED Koleji, Beşparmak Hentbol, Gençlerbirliği, Genç Uşakspor Kulüplerinde ve Türkiye A Milli Takımı Teknik Sorumlusu olarak görev aldı. Halen İstanbul Esenyurt Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak da çalışan Şahin, Nilüfer Belediyespor gibi Türk hentboluna hizmet eden bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
Rüştü Şahin, “Hentbol Erkekler Süper Ligi 2018-2019 sezonunda Bursalılara mücadele gücü yüksek bir takım izleteceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık