Nilüferde Her Mahalleye Halı Saha

Her mahalleye halı saha kazandıran Nilüfer Belediyesi, Tahtalı Mahallesine de halı saha yaptı.

Nilüferde Her Mahalleye Halı Saha
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 11:20
Her mahalleye halı saha kazandıran Nilüfer Belediyesi, Tahtalı Mahallesine de halı saha yaptı.
64 mahallesi bulunan Nilüferde halı saha sayısı da 54e ulaştı. Son olarak Tahtalı Mahallesi de halı sahaya kavuştu. Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, halı sahayı muhtar ve Mahalle Komitesinin görüşü doğrultusunda yaptıklarına dikkat çekti. Bozbey şöyle devam etti:
“Burada her yaştan insanımız spor yapabilecek. Bu kent, eğitim-bilim, kültür-sanat ve spor kentidir. Nilüferi spor şehri yapma konusunda hızla ilerledik. Mahallelerimizin neredeyse tamamında halı saha var. Mahalle spor kulüplerine önemli ölçüde destek veriyoruz. Umarım burada da kulüp kurulur ve geçlerimiz spor faaliyetlerini daha düzenli yaparlar. Tahtalı Mahallesi sakinlerinden burayı koruyup sahip çıkmalarını istiyoruz. Umarım Tahtalı halkı sahayı en iyi şekilde korur ve biz de örnek gösteririz” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Başkan Mustafa Bozbey, mahallenin çocukları ile birlikte Tahtalı Mahallesi Halı Sahasını hizmete açtı. Başkan Bozbey, açılış sonrasında mahalle halkıyla birlikte sahada penaltı atışı yaptı. Penaltı atışları sırasında renkli görüntüler yaşandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık