Nilüfer Belediyesporda Teknik Kadro Hazır

Vestel Venüs Sultanlar Liginde başarı ile mücadele eden Nilüfer Belediyespor, 2018-2019 sezonu için teknik kadroyu oluşturdu.

Nilüfer Belediyesporda Teknik Kadro Hazır
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 17:19
Vestel Venüs Sultanlar Liginde başarı ile mücadele eden Nilüfer Belediyespor, 2018-2019 sezonu için teknik kadroyu oluşturdu.
Nilüfer Belediyespor, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2018-2019 sezonu için hazır. Yabancı oyuncu transferlerinin ardından teknik kadro transferi de tamamlandı. Nilüfer Belediyespor, geçen yıl takımın başına getirilen Başantrenör Alper Hamurcu ile 1 yıl daha devam kararı aldı. Alper Hamurcu Nilüfer Belediyespor Başantrenörlüğü görevinin yanı sıra Türkiye Kadın Voleybol A Milli Takımı Yardımcı Antrenörlüğü görevini de yürütecek. Mavi yeşil beyazlı ekip istatistik antrenörü Tamer Altay ve fizyoterapist Mümin Sevenin de sözleşmelerini bir yıl uzattı.
Nilüfer Belediyesporda Başantrenör Alper Hamurcunun yardımcılarının transferi de gerçekleştirildi. Türkiye Erkek A Milli Takımında görev yapan kondisyoner Onur Çoban ve yine voleybol millî takımlarının altyapısında görev yapan yardımcı antrenör Canberk Tekmen ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık