Niksar Uluslararası Oryantiring Yarışlarına Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye Oryantiring Federasyonu 1. Kademe Niksar Ayvaz Suyu Yarışı 4. International NiksarCup yarışları 12 Ekimde Tokatın Niksar ilçesinde gerçekleşecek.

Niksar Uluslararası Oryantiring Yarışlarına Ev Sahipliği Yapacak
  • 03 Temmuz 2018, Salı 12:59
Türkiye Oryantiring Federasyonu 1. Kademe Niksar Ayvaz Suyu Yarışı 4. International NiksarCup yarışları 12 Ekimde Tokatın Niksar ilçesinde gerçekleşecek.
Yarışma öncesi hazırlıklar için Oryantiring Tokat İl Temsilcisi ve Niksar Belediyespor Oryantiring takımı antrenörü İlker Melikoğlu, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcanı makamında ziyaret etti.
Uluslararası düzeyde yapılacak yarışlara birçok ülkeden sporcunun katılım sağlaması bekleniyor. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksarın turizmi ve uluslararası tanıtımı konusunda yarışların Niksar için önemli olduğunu vurgulayarak, “Oryantiring sporu ilçemizin markası haline geldi. Tüm dünyada ilgiyle takip edilen oryantiring branşında ilçemizde birçok gencimiz ter döküyor. Gençlerimizin gelişimi ve oryantiringte daha büyük başarılar sağlamak adına böylesine büyük etkinliklere ev sahipliği yapmak bizleri mutlu ediyor. Ayrıca yapılacak yarışların bu yılki adının Niksar Ayvaz Suyu Yarışı olması ayrıca bizleri gururlandırdı. Bu sayede hem ilçemizin tanıtımını yaparken ayrıca 1400 yıllık şifa kaynağımız Ayvaz Suyumuzu tüm dünyaya duyuracağız. Yarışların ilçemizde yapılması için büyük efor sarf eden Oryantiring Tokat İl Temsilcisi ve Niksar Belediyespor oryantiring takımı antrenörü İlker Melikoğluna teşekkür ediyorum” dedi.
Oryantiring Tokat İl Temsilcisi ve Niksar Belediyespor Oryantiring takımı antrenörü İlker Melikoğlu ise yaptığı açıklamada, Niksarda yapılacak Türkiye Oryantiring Federasyonu 1. Kademe Niksar Ayvaz Suyu Yarışı 4. İnternational NiksarCup yarışları için büyük destekleri olan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcana teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık