Necip Çarıkcı: Umut Meraşı Para İçin Satmadık

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, ligde arka arka alınan galibiyet serilerine rağmen kendisinin tebrik için aranmadığına sitem etti. Çarıkcı ayrıca, Bursaspora transfer olan Umut Meraşı da para için satmadıklarını belirtti.

Necip Çarıkcı: Umut Meraşı Para İçin Satmadık
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 18:27
Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, ligde arka arka alınan galibiyet serilerine rağmen kendisinin tebrik için aranmadığına sitem etti. Çarıkcı ayrıca, Bursaspora transfer olan Umut Meraşı da para için satmadıklarını belirtti.
Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, 4 haftadır arka arkaya alınan galibiyetlerin ardından, kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu. Açıklamasına sitem ederek başlayan Çarıkcı, “4te 4 yaptık ama daha kimseden hayırlı olsun diyerek ne telefon var ne mesaj var. Çoğu yerlerde makamlar böyle kulüpleri olması için gurur duyar ama bizde böyle bir heves de yok. Zaten telefon da beklemiyorum. Çünkü ona göre bütçemizi yaptık. 32 yıldan beridir bu kulübe hizmet ediyorum” dedi.
Transferlerle ilgili de konuşan Çarıkcı, Kasımpaşaspordan alınan santrafor Etoundiyi sezon başından beridir istediklerini ve Çarşamba günü imzayı attıklarını ifade ederek futbolcunun Pazartesi günü Boluda olacağını söyledi.
Bolusporun tecrübeli sol bek oyuncusu Umut Meraşın Süper Lig takımlarından Bursaspora transferinden kulübün 2 milyon 250 bin lira kazandığı kaydeden Necip Çarıkcı, futbolcularının gitmesine üzüldüklerini belirterek, “Umut Meraş, Sait hocayla görüşüyor ve hocam ben Bursasporda oynamak istiyorum. Gitmek istiyorum diyor. Bunlar son dakikada olduğu için kabul etmedim. Maalesef futbolcu da sezon başından beri transferi konuşulan futbolcumuz. Son dakikada gitmesi benim açımdan, kulüp açısından, para açısından olmadı. Ben Umut Meraşı kesinlikle para için satmadım. Çünkü Boluspor bu sene şampiyonluğa oynuyor. Ama 3 aydan beri bir soru işareti vardı. Umut Meraştan kulübün toplam 2 milyon 250 bin lira geliri oldu. Bir de, Bursaspor kaça satarsa satışından yüzde 20 pay sahibi olduk. Umutu verdiğimiz için bir bakıma takımımız adına üzülüyorum, bir bakıma da bu tip futbolcuların da lige gitmesi Bolusporun prını artıyor. Her sene 1-2 futbolcuyu lige vermemiz bizim açımızdan da dışarıda, 1980 yılında Bolusporda şu futbolcular vardı. Galatasaraya verdi, Fenerbahçeye verdi algısını getirmeyi istiyorum ki, her sene bir kaç futbolcuyu liglere verelim. Herkes Bolusporu konuşsun ki, gençler Bolusporu örnek alır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık