Muratpaşanın Desteğiyle Şampiyonluğa Yürüyorlar.

Muratpaşa Belediyesinin destekleriyle GoalBall Bayanlar 2nci Ligde mücadelede eden Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü,9 maçta 8 galibiyet aldı.

Muratpaşanın Desteğiyle Şampiyonluğa Yürüyorlar.
  • 17 Temmuz 2018, Salı 11:47
Muratpaşa Belediyesinin destekleriyle GoalBall Bayanlar 2nci Ligde mücadelede eden Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü,9 maçta 8 galibiyet aldı.
3üncü ligden 2nci lige çıkan Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü Bayan Goalball takımı, 1inci lige emin adımlarla yürüyor. Türkiye Görme Engelliler Federasyonunun Afyonkarahisarda düzenlendiği GoalBall Bayanlar 2nci Lig birinci devre karşılaşmalarında 9 maçta 8 galibiyet elde eden takım, 24 puanla ligin ilk yarısını ikinci bitirdi.

“Günde çift antrenmanla maçlara hazırlandık”
Kulüp Başkanı Özgür Koca, ligi ilk üçte bitirmeleri durumunda GoalBall Bayanlar 1inci lige çıkacaklarını belirterek, “Ama bizim hedefimiz şampiyon olarak 1inci lig vizesi almak” dedi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysala desteklerinden dolayı çok teşekkür eden Koca, “Goalball, görme engellilere özgü bir takım sporudur. Oyunda kullanılan topun içinde ses çıkaran ziller vardır. Sadece işitme ve dokunma duyularına güvenilerek yapılır. Bu nedenle salonda oynanması şarttır. Geçmiş yıllarda antrenmanlar için Aksuya giderken Muratpaşa Belediyesi bize spor salonları açtı. Dilşad Refizade ve Namık Kemal okullarında bulunan spor salonlarında günde çift antrenmanla maçlara hazırlandık” dedi.
Spor salonlarını yanı sıra Muratpaşa Belediyesinin takıma gerekli maddi desteği de sağladığını aktaran Koca, “Kulübümüz, 3ncü ligden 2nci lige çıkarken de yanımızda Muratpaşa Belediyesi vardı. Bu kupayı, bize inanıp desteklediği ve her zaman yanımızda olduğu için Sayın Ümit Uysal için almak istiyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık