Muratpaşadan ‘Minik Melekler Hentbol Turnuvası

Muratpaşa Belediyesi, cumhuriyetin ilanın 95inci yıl dönümü dolayısıyla ‘Minik Melekler Hentbol Turnuvası düzenlendi.

Muratpaşadan ‘Minik Melekler Hentbol Turnuvası
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:42
Muratpaşa Belediyesi, cumhuriyetin ilanın 95inci yıl dönümü dolayısıyla ‘Minik Melekler Hentbol Turnuvası düzenlendi.
Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlendiği ‘Minik Melekler Hentbol Turnuvası Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımının deneyimli antrenörü Birol Ünsal ve takımın başarılı oyuncularının katılımıyla gerçekleşti.
Çekişmeli geçen karşılaşmalar öncesi düzenlenen açılış seremonisinde konuşan Başkan Uysal, “Cumhuriyet bizim yaşadığımız güzel şeylerin temelidir” dedi. Turnuvaya katılan tüm sporcularını ve tribünleri dolduran velilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan Uysal, Muratpaşada herkesin bir parçası olmaktan mutluluk duyacağı bir hayatı kurmak için çalıştıklarını söyledi. Birbiri ardına spor salonları açarken, 26 Ekim Cuma Türkan Şoray Kültür Merkezini hizmete aldıklarını belirten Başkan Uysal, “Nasıl ki, başta siz çocuklarımız olmak üzere, herkesin bir spor dalıyla, sanatla uğraşmasını istiyorsak Muratpaşada da yerel yönetim olarak bizler aynısını yapıyoruz” dedi.
Muratpaşa Belediyesi olarak özellikle spor alanında kendi insan kaynağına bir yaklaşımı inşa etmeye çalıştıklarını aktaran Başkan Uysal, “Hentbolda hem sporcu yetiştirerek hem de Türkiye çapında yetenekli oyuncuları Muratpaşada bir araya getirerek başarı basamaklarını bir bir çıkıyoruz. Geçen yıl Kadınlar Hentbol Süper Liginde şampiyon olduk. Sezona Süper Kupayla başladık. Türkiyede kendi kendine yabancı sınırlaması koyan tek kulübüz. Bu aynı zamanda bizlere de bir sorumluluk yüklüyor. İyi sporcu olacaksınız. Bizim, aileleriniz ve Türkiyenin göğsümüzü kabartacaksınız. Ama her şeyden önemlisi kendinize duyduğunuz saygı yükselecek. Spor, kendinizi daha çok sevmenize yarayacak.”
Hafta sonu Süleyman Evcilmen Spor Salonunda gerçekleştirilen ‘Minik Melekler Hentbol Turnuvasında minik ve küçükler olmak üzere iki ayrı kategoride 160 sporcu katıldı. Küçüklerde turnuvayı Cumhuriyet takımı kazanırken Özgürlük 2nci, Adalet 3üncü ve Eşitlik de turnuvayı 4üncü olarak tamamladı. Herhangi bir derecenin verilmediği minikler kategorisinde ise geleceğin sporcuları cumhuriyetin ilanını 95inci yıl coşkusunu sahada mücadele ederek yaşadı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık