Muğladaki Beşiktaşlılar, Fikret Ormanı Destekliyor

Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği ve Marmaris 1903 Beşiktaşlılar Derneği ortak bir basın açıklaması yapılarak, “Sonuna kadar Fikret Ormanla beraberiz” denildi.

Muğladaki Beşiktaşlılar, Fikret Ormanı Destekliyor
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 13:30
Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği ve Marmaris 1903 Beşiktaşlılar Derneği ortak bir basın açıklaması yapılarak, “Sonuna kadar Fikret Ormanla beraberiz” denildi.
Ortak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Göreve geldiği günden beri, gerek aile, gerek iş hayatından büyük özverilerde bulunarak gecesini gündüzüne katarak, Beşiktaşımıza hizmet eden ve üstün başarılar elde eden başkanımız Fikret Ormana ahde vefa gereği teşekkürü bir borç biliriz. Başkanımız Fikret Orman, unutulmamalıdır ki 2012 yılında hacizler, icralar peş peşe kapımızı aşındırırken, bir cengaver olarak Beşiktaşımıza hizmet için yola çıktı. Yönetim kurulu ile birlikte cefa çekerek, Vefa diyerek camiamızı kenetledi. Stadyumumuzu şanlı Beşiktaşımıza en yakışır şekilde inşa edip hizmete soktu. Bunun ardından da peş peşe gelen şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında elde edilen başarılarla tüm Beşiktaşlıların göğsünü kabartmayı da başardı. Lakin; günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı tüm kulüplerin olduğu gibi Beşiktaşımız da bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Yaşanan bu süreç sonucunda ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla ve dik bir şekilde çıkmasının tek çaresi başkanımız Fikret Ormanın etrafında kenetlenmek, destek olmak, olmuyorsak da köstek olup moral bozukluğu yaratmamak şanlı Beşiktaş camiasına yakışacak bir tavır olacaktır. Bu vesile Muğladaki dernek başkanları olarak tek yürek ve tek vücut olarak başkanımız Fikret Ormanı desteklemek, ona çıktığı bu yolda yol arkadaşı olmak için karar almış bulunmaktayız. Tüm şanlı Beşiktaş camiasına duyurulur” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık