Mng Avmde Spor Gösterileri

Amatör Spor Haftasında MNG AVMde yapılan spor gösterileri nefesleri kesti. Vatandaşlar spor gösterilerini büyük bir heyecanla izledi.

Mng Avmde Spor Gösterileri
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 9:25
Amatör Spor Haftasında MNG AVMde yapılan spor gösterileri nefesleri kesti. Vatandaşlar spor gösterilerini büyük bir heyecanla izledi.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından MNG AVMde spor gösterileri düzenlendi.
Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerinde geçtiğimiz hafta ödül töreni yapılırken, önceki günlerde de Erzurum MNG AVMde spor gösterileri yapılı.
Cuma ve Cumartesi günleri saat 18.00 ile 20.00 arasında Doğu Anadolunun en büyük alış veriş merkezi olan MNG AVMde Boks, Masana Tenisi, badminton, Judo, jimnastik, Eskrim, Karate ve Taekwondo branşlarında gösteriler yapıldı.
İki gün üst üste yapılan spor gösterilerini vatandaşlar ve severler büyük bir ilgi ile izlerken, gösteriler nefesleri kesti.
Amatör Spor Haftası nedeniyle, spor gösterilerini halkın ayağına götürdüklerini ve vatandaşlara iki gün boyunca MNG AVMde unutulmaz anlar yaşattıklarını belirten Erzurum GSİM Müdürü Fuat Taşkesenligi, kapılarını kendilerine açan MNG AVM Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süere teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Taşkesenligil, “Geçtiğimiz hafta olumsuz hava koşulları yüzünden Havuz Başı Kent Meydanında açık alanda yapmayı planladığımız spor gösterilerini ve ödül törenini Yakutiye Spor Salonunda yapmıştık. Dolu tribünler önünde yaptığımız etkinliğimizin ardından, sporu vatandaşların ayağına kadar götürmek istedik, bunun için de en uygun yer MNG AVMydi. Sağ olsun MNG AVM Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer de, kapılarını bize sonuna kadar açtı. Sporu vatandaşımızın ayağına kadar götürdük. Çok da güzel bir organizasyon oldu. Tecrübeli antrenörlerimiz nezaretinde sporcularımız halkımıza unutulmaz bir spor gösterisi yaptılar. Çok da güzel oldu. Hem halkımız eğlenceli anlar yaşadı. Hem de biz spor branşlarımızı nefis gösterilerle tanıttık” dedi.
Erzurumun sporda her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent olduğuna işaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 60 bini bulan lisanslı sporcu sayısı ile Türkiyede öncü iller arasında yer almanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Taşkesenligil, Erzurumun kış turizminde olduğu gibi yüksek irtifa kamp merkezi ve spor dallarında Türkiyenin en önemli illeri arasında yer aldığına işaret ederek, “Hemen hemen tüm salon sporlarında ve bireysel sporlarda Milli takım forması altında Türkiye adına yarışan sporcularımız mevcut. O sporcularımız bir çok kez ülkemize Avrupa ve dünya dereceleri kazandırmışlardır. Türkiye adına çok başarılı sonuçlara imza atan sporcularımızın bir çoğu da bu tür spor gösterilerinde keşfedilerek, spora kazandırılmış gençlerimizdir. Bu nedenle sporun gelişimi ve halkımızın spora olan ilgisini daha da çok artırmak için bu tür spor gösterilerine büyük önem veriyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık