Milletvekili Baki Ersoydan Kayserispora Destek

Ekonomik sıkıntılardan ötürü seçimli genel kurul kararı alınan Kayserispora MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoydan destek geldi.

Milletvekili Baki Ersoydan Kayserispora Destek
  • 16 Ekim 2018, Salı 16:25
Ekonomik sıkıntılardan ötürü seçimli genel kurul kararı alınan Kayserispora MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoydan destek geldi.
24 Haziran 2018 seçimlerinde MHPden Kayseri Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeyi başaran ve her fırsatta Kayserinin menfaatleri doğrultusunda çaba sarf edeceğini dile getiren Baki Ersoy, fanatiği olduğu Kayserisporun içerisinde bulunduğu duruma da kayıtsız kalmadı. Her fırsatta Kayserisporun gerek sahasındaki gerekse deplasmanda oynadığı maçlara giderek destek veren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sarı kırmızılı kulüp yöneticinin ekonomik sıkıntılardan ötürü seçimli Genel Kurul kararı alması üzerine büyük yankı uyandıracak bir paylaşım yaptı.
Baki Ersoy, kendisine ait sosyal medya hesabından Kayserispora destek vereceğini ve herkesin de elini taşın altına sokmasını söyleyerek; Kayseri Milletvekili ve Kayserispor sevdalısı olarak Kayserisporun zor gününde yanında olmak adına 1 maaşımı Kayserispora hibe ediyorum ve içinde bulunduğu durumdan çıkması için de tüm Kayserili hayırsever, işadamı, futbol ve Kayseri sevdalılarını göreve davet ediyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık