Mesut Özgür Salihli Belediyesporda

BAL 8. Ggrup ekiplerinden Salihli Belediyespor, Bursaspor altyapısında yetişen 28 yaşındaki Mesut Özgürü transfer etti.

Mesut Özgür Salihli Belediyesporda
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 17:05
BAL 8. Ggrup ekiplerinden Salihli Belediyespor, Bursaspor altyapısında yetişen 28 yaşındaki Mesut Özgürü transfer etti.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta şampiyonluk hedefleyen ve lige Urganlıspor galibiyeti ile başlayan Salihli Belediyesporda transfer çalışmaları devam ediyor. Pazar günü deplasmanda Altıova Belediyesporun konuğu olacak olan Teknik Direktör Ozan Dombaz yönetimindeki Yeşil-beyazlı ekip, son olarak Bursaspor altyapısında yetişen ve 15 yaşındayken Bursaspor ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Mesut Özgürü transfer ederek renklerine bağladı.
Yeşil-beyaz renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atan Mesut Özgür, bundan sonra Salihli Belediyesporun başarısı için mücadele edeceğini söyledi. Özgürün stoper ve ön libero mevkiinde görev yaptığı öğrenildi.
1990 Bursa doğumlu olan Mesut Özgür, futbola 2001 yılında Bursasporda başladı. 2005 yılında Yeşil Beyazlı ekiple profesyonel sözleşmeye imza atan sağ bek, beş sezon profesyonel olarak Bursasporda oynadıktan sonra 2010 yılında Yalovaspora transfer oldu. Ardından Aydınspor 1923, Fethiyespor, Yeşil Bursa ve Mudanyaspor formaları giyen Mesut Özgür, geçtiğimiz sezonu Zafersporda tamamladı. 2. Ligde 5, 3. Ligde 86 ve BALda ise 63 maça çıkan Mesut Özgür ayrıca U-15 ve U-16 kategorilerinde 7 kez milli formayı giydi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık