Mert Günok: “İyi Performans Gösterdiğim Taktirde Milli Takıma Seçileceğimi Düşünüyorum”

Medipol Başakşehirin başarılı file bekçisi Mert Günok, iyi performans gösterdiği takdirde yeniden A Milli Futbol Takımına seçileceğini düşündüğünü söyledi. Günok, ayrıca Türkiyede kaleci yok söylemlerinin gelişi güzel söylendiğini belirtti.

Mert Günok: “İyi Performans Gösterdiğim Taktirde Milli Takıma Seçileceğimi Düşünüyorum”
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 12:15
Medipol Başakşehirin başarılı file bekçisi Mert Günok, iyi performans gösterdiği takdirde yeniden A Milli Futbol Takımına seçileceğini düşündüğünü söyledi. Günok, ayrıca Türkiyede kaleci yok söylemlerinin gelişi güzel söylendiğini belirtti.
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Başakşehirde başarılı file bekçisi Mert Günok, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalara bulundu. Ligde sezon sonu itibariyle olmak istedikleri yerde olduklarını söyleyen Günok, “Şimdi önümüzde Malatyaspor maçı var pazartesi günü oynayacağımız. Onlar da ligin en az gol yiyen takımlarından biri biz de. Güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Yenip yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

“Bu bir takım oyunu sonuçta”
Bu seneki performansını da değerlendiren başarılı kaleci, “Bu bir takım oyunu sonuçta. Takım olarak defans ve hücum yapıyoruz. Gol atanlar daha çok ön plana çıkıyor futbolda ama takım savunması adına iyi şeyler yaptığımız için bu sene az gol yiyerek lige başladık ve bunun sene sonuna kadar sürmesi için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“İyi performans gösterdiğim taktirde Milli Takıma seçileceğimi düşünüyorum”
A Milli Futbol Takımı konusunda da konuşan Günok, “Daha öncede oynadığım dönemlerde milli takıma seçildim sürekli. Şimdi sürekli oynadığım bir dönemdeyim. İyi performans gösterdiğim taktirde yeniden seçileceğimi düşünüyorum. Tabii ki taktir hocalarımızın” dedi.

“Türkiyede kaleci yok kelimesinin gelişi güzel söylenmiş olduğunu düşünüyorum”
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescunun, “Türkiyede kaleci yok” sözünün hatırlatılması üzerine başarılı eldiven, “Bu konu hakkında daha önce de görüş belirtmiştim. Türkiyede kaleci yok kelimesinin gelişi güzel söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Manasının gerçek anlamda olduğunu düşünmüyorum. Türkiyede tabii çok değerli kaleciler var. Arkadaşlarımıza da kendimize de Türkiyede kaleci yok dersem saygısızlık etmiş olurum. Bunun neticesinde de çok iyi netice sergileyen arkadaşlarımız vardı bu sene. Bütün çamları ben de takip ediyorum 90 dakika. Kim hak ediyorsa onun çağırılacağını düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“EURO 2024 için en güçlü adayın biziz”
Türkiyenin de aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hakkında da konuşan Mert Günok, “Ben de konuyu yakından takip ediyorum. Bence EURO 2024 için en güçlü adayın bizim olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle futbolumuza ve statlarımıza yapılan yatırımlar bu konuda çok önemli. Ben gülen tarafın biz olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık