Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 3 Transfer Daha Yaptı

Bu sezon TB2Lde Denizliyi temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 3 transfer daha yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 3 Transfer Daha Yaptı
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 16:56
Bu sezon TB2Lde Denizliyi temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 3 transfer daha yaparak kadrosunu güçlendirdi.
Türkiye Basketbol 2. Liginde (TB2L) mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kadrosuna 3 transfer daha yaptı. Önceki günlerde Denizli Gazeteciler Cemiyetinde 5 transferini basına tanıtan kulüp, sezon sonunda sözleşmeleri sona eren üç ismi daha renklerine bağladı. Denizli Basket, Petkim Spordan Suat Cem Usalı, Artvin Belediyespordan Cengiz Aydın Ergeni ve Samsun Belediyespordan Deniz Can Çeviki kadrosuna kattı. Yeni transferlerden Suat Cem Usal gard, Cengiz Aydın Ergen pivot, Deniz Can Çevik ise forvet mevkiinde oynuyor.
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Genel Menajeri Çağlar Turan, iyi bir takım oluşturarak Denizliyi TB2Lde en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Turan, “Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket olarak bu yıl iyi bir kadro kuruyoruz. Bu kadromuzla da sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Daha önce Gökhan Yazıcıoğlu, Azizcan Özdemir, Kemal Can Aktuna, Kerem Barım ve Oğuzhan Dericiyi kadromuza katmıştık. Şimdi de Suat Cem Usal, Cengiz Aydın Ergen ve Deniz Can Çeviki renklerimize bağladık. Hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık